ТОП-5 НАЙКРУТІШИХ ПЕНЗЛІВ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ!
Привіт! Базовий набір найнеобхідніших пензлів. Думаю, кожній з вас ця фраза знайома. Правда? Всім хочется мати пензлі, якими ви легко і красиво зможете зробити макіяж. Тому мій особистий топ для Вас ❤️💋. Читайте далі ⤵️
Пензлі від CTR group 🇺🇦 - це прям ідеальний варіант ціна-якість на ринку сьогодні. Навіть не так. Якість значно перевищує ціну.
Так які ж пензлі обов'язково вам потрібні ???
#0575 - ІДЕАЛЬНИЙ ПЕНЗЕЛЬ ДЛЯ ПУДРИ І БРОНЗЕРА
Мій особистий фаворит багато років. Ворс песця . Форма ідеальної пелюстки. Якість преміум. Якщо треба обрати 1 пензель у світі - я обираю цей! 👌
#0535 - ІДЕАЛЬНИЙ ПЕНЗЛИК ДЛЯ РУМ‘ЯН І СКУЛЬПТОРА
Обожнюю скошену форму з кози і всім рекомендую саме для рум'ян і скульптора. Чому? М'який ворс. Класно набирає і тушує. Ідеально лягає у щічку! Рекомендую
#0644 - ІДЕАЛЬНИЙ ПЕНЗЕЛЬ ДЛЯ ТОНУ І КРЕМОВОЇ КОРЕКЦІЇ
Знову сій особистий фаворит багато рокїв. Максимально функціональний у використанні і дуже зручний. М'яко наносить матеріал, тушує, корегує і тд. Його особливість - форма. Вона як свічка. Тому і так круто працює.
Ворс синтетика. При чому якісна. Таклон. Саме цей ворс і потрібен для кремових текстур 🫶
#0701 - ПРОСТО ЧАРІВНА ПАЛИЧКА ДЛЯ ХАЙЛАЙТЕРУ І ВИСВІТЛЕННЯ!
Це нереально зручний, м'який і комфортний пензлик для себе і роботи. Форма пелюстки ідеально підходить для нанесення і тушовки саме світлих сяючих текстур.
Що є цікавим? Ворс не є натуральним. Але! Це просто щедевральна імітація білки. Щіро всім рекомендую! І маю у себе в роботі таких 3 🙈.
Красуні, а які пензлі для вас ТОП? І ще! якщо вам цікава ця тема - ставте +++ в коментарях. Чи варто написати 2гу частину посту про те, які пензлі я обираю як базові для очей???
Коментарі (0)