SOS! Шукаю іригатор!
Всі в кого є досвід з іригаторами, хороший і поганий, зі стаціонарними чи тревел, відгукніться! За відгуки від людей у яких стоять/стояли брекети чи постійні ретейнери окреме Дякую!
Кілька місяців тому замислилась про здоровʼя своїх зубів і швидко зрозуміла , що звичайні способи очищення міжзубних проміжків не для мене - на заваді стали ретейнери.
Шукаю іригатор як заміну зубним ниткам, маю незнімний ретецнер і дійсно потребую поради від людей із релевантним досвідом! Хоча... будь-який досвід з цими девайсами буде корисним
Зубна нитка просто не проходить в місцях, де ретейнер приклеєно до зубів - не можу повністю прочистити від нальоту
Моя зубна рутина
Зараз моя колекція засобів по догляду за зубками трохи більша ніж у більшості. До нещодавна я знала лише зубну щітку із пастою як єдинхих помічників у догляді за зубами.
Зараз же я маю пристойний арсенал бійців із нальотом і неприємним засобом у роті.
Наразі мій арсенал складається з:
- Зубної щітки RZTK
- Зубних паст від Biorepair: нічної і відновлюючої (якщо чесно, великої різниці не бачу, але щось приємне є у постійній зміні засобів)
- Ополіскувач BioRepair - густа текстура покриває зубки повністю, освіжає між чистками
- Зубна нитка Edel&White - ідеальної товщини, розширюється при контакті з водою, щільна і не розслоюється
- Зубна нитка SuperFloss від Oral-B для міжзубних проміжків в зоні ретейнерїв
Коментарі (0)