#madeinukraine

#madeinukraine

Мої 3 улюблені українські бренди: "Чиста Лінія", "Зелена Аптека" , "Яка" .

Цими брендами я користуюсь давно і вони вже часом перевірені і вже любі мені . Дуже я хотіла зробити макіяж декоративною косметикою українського виробника , але для себе нажаль не змогла знайти у себе такої косметики . Думала, що гарна назва " Мальва " є українським виробником , але ні . Дуже - дуже хочу , це змінити , і щоб моєю гордістю була сама найкраща косметика українського виробника !

#madeinukraine

Дуже люблю цей Тонік ! Тому що в ньому є " чарівний інгредієнт " - амарантова олія ! Тонік містить 100% сік алое, вітамін Е, мінерали, олію амаранту та екстракт магнолії. Знімає подразнення та почервоніння. Міцели у складі краще очищають шкіру від усіх забруднень, ніж звичайні тоніки. Та не подразнює очі і може застосовуватися для зняття макіяжу. Зволожує шкіру вдвічі більше, ніж міцелярна вода. Підсилює зволожуючу дію крему та не вимагає змивання зі шкіри . Саме дорогоцінне в складі , це амарантова олія.

Властивості масла і вплив на шкіру

Амарантовій олії притаманні такі особливості:

- приємний запах;

- оригінальний смак (з горіховими нотками). Позитивний вплив на шкіру надає багатий склад олії, головну роль в якому грає сквален. Вміст сквалену в амарантовій олії становить 8%, що набагато більше, ніж в будь-якому іншому косметичному засобі.

Вплив сквалену на шкіру людини воістину чарівний.

Він:

- зволожує;

- відновлює пошкоджені покриви і клітини;

- прискорює регенерацію;

- захищає від негативного атмосферного впливу;

- збільшує приплив кисню до клітин;

- блокує появу онкоклітин.

Поряд зі скваленом, амарантова олія багата на вітамін Е, який надає на шкіру не менш корисний і важливий вплив:

- уповільнює старіння;

- запобігає негативному впливу вільних радикалів, повністю нейтралізує їх.

Серед інших корисних вітамінів і мінералів, що містяться в амарантовій олії і сприятливо впливають на дерму, можна також виділити:

- вітамін А;

- полінасичені жирні кислоти;

- вітамін Д;

- вітаміни групи В: В1, В2.

Фосфоліпіди регулюють жирність шкіри.

Амарант підходить для всіх видів шкіри, але найбільш відчутний ефект він дає зрілій і втомленій шкірі, яка втратила життєвий тонус. Олія живить, зволожує, пом’якшує клітини шкіри, розгладжує загрубілі ділянки. Щоденне нанесення олії з амаранту на шкіру надає сильну антибактеріальну дію.Будучи засобом природного походження, амарант здатний зробити зовнішність чарівною за рахунок омолоджуючих і підвищуючих тонус компонентів.

Це ПРОСТО УКРАЇНСЬКИЙ СКАРБ !!!!

Дуже подобається склад , і те яка стає шкіра після нанесення. Український бренд "ЯКА" виготовляє косметику на основі високоякісної натуральної сировини з використанням інноваційних технологій. Флюїд забезпечує максимальне зволоження, підходить для всіх типів шкіри.

До його складу входить морський колаген, який одержують у результаті переробки морської глибоководної риби. З'єднання у високій концентрації міститься в шкірі, лусці риби. Він має низькомолекулярну вагу і добре проникає у дерму. Має високу біосумісність - в 1,5 рази більшу, ніж тваринний колаген.

Морський колаген:

- Забезпечує зволоження;

- розгладжує зморшки та заломи;

- робить шкіру пружною, підтягнутою;

- відновлює каркас сполучної тканини;

- доставляє нутрієнти до клітин;

- відновлює цитомембрани;

- активізує утворення та зростання нових клітин;

- сприяє виведенню токсинів та метаболітів.

Засіб має доведену ефективність, високий показник безпеки та підходить навіть для дуже чутливої ​​дерми. Крем має ніжну текстуру, м'яко наноситься, легко розподіляється та швидко засвоюється, не залишаючи неприємних відчуттів на шкірі.

Купувала цей крем і буду купувати !

Аква-крем для обличчя "Миттєва матовість" Чиста Лінія. Дуже подобається гладенька зволожена шкіра пісня нанесення . Також використовувала його як основу під макіяж , теж був гарний , стійкий результат і рівна , зволожена шкіра , віддчуття комфорту і миттева матовість. Цей аквакрем - для створення ідеально чистої і сяючої шкіри пропонують косметологи компанії «Чиста Лінія». Інноваційна формула засобу, що містить цинк та екстракт евкаліпта, делікатно очистить шкіру і наситить її корисними мікроелементами та мінералами. Цинк ефективно очищає пори, регулює роботу сальних залоз, покращує колір і структуру шкіри. Зменшує жирний блиск в проблемних зонах, робить шкіру матовою та еластичною. Іони цинку позитивно впливають на епідерміс, розгладжують і вирівнюють його. Цинк захищає шкіру від надмірного впливу УФ-променів, сприяє регенерації та уповільнює процес фотостаріння. Він стимулює і підтримує вироблення колагену, перешкоджаючи руйнівному впливу вільних радикалів. Аквакрем розгладжує зморшки і сповільнює утворення нових, відновлюючи пружність та еластичність шкіри. Екстракт евкаліпта тонізує та освіжає, роблячи шкіру м'якою й оксамитовою. Завдяки чудовому крему від компанії «Чиста Лінія» вона стане ідеальною!

Активні компоненти: цинк, екстракт евкаліпта.Аквакрем для обличчя одночасно усуває жирний блиск і відновлює гідробаланс, запобігаючи сухості, — ідеальний засіб для проблемного типу шкіри.

Переваги продукту

• Легкий за текстурою — швидко всотується.
  • Зберігає шкіру матовою до 12 годин.
  • Не закупорює пори.
  • Розгладжує та пом’якшує.

Як діє?

Цинк у складі очищає пори й адсорбує надлишок себуму, регулює роботу сальних залоз. Екстракт евкаліпта справляє протизапальну й антибактеріальну дію, усуває подразнення, постакне, комедони. Екстракт ромашки тонізує та живить. Рицинова олія пом’якшує шкіру, запобігає сухості та стягнутості. Тому ці три продукти українських брендів завжди будуть зі мною !!! Люблю їх !! Дуже хочу розвитку косметичної індустрії в Україні !!! Мрію і бажаю Україні росквіту !!!

Дуже люблю використовувати пігменти в макіяжі , і скоро буде про них новий мій допис.

Натхненна чарівною українською природою.