Ольга Бабич

Syoss Anti-Grease Dry Shampoo

Коротше, зима близько.... Тому запасаюся всім, що потенційно може знадобитися у наших реаліях.

Вирішила запастися і сухим душем та шампунем. Вибір пав на відомий німецький бренд Syoss. Я користуюся іншими засобами цього виробника, досі нарікань не було. Як сказано в описі, шампунь Syoss Anti-Grease Dry Shampoo створений для ефективного догляду за волоссям, схильним до жирносі. Формула містить велику кількість вітамінів і спеціальних мікроелементів, які комплексно піклуються про здоров'я волосся. Засіб обіцяє очищення від забруднень, усунення зайвої жирності, надання пишності, еластичності та гладкості, вирівнювання структури кожної волосинки, запобігаючи ламкості та посіченню кінчиків.

Вирішила протестити. Якщо чесно, то я сподівалася побачити той ВАУ-ефект, як у китайських відеороликах, що гуляють просторами Тік-Току. Але у мене враження склалося неоднозначне.

Наносити його потрібно на корені, з відстані 20 см, попередньо збовтавши пляшку. Потім потрібно вмасувати його за допомогою рушника, ретельно розчісати. А залишки видалити феном.

Так, волосся трошки "посвіжішало" і додалося якогось об'єму. Але відчуття, як після миття у душі немає. Не відчувається легкості, слухняності. На шкірі голови ніби залишається бруд. Пасма трохи злипаються, електризується.

І ще один нюанс - волосся покривається білим нальотом і щоб ця "сивина" стала менш помітною, потрібно довго волосся теребити. І то, трохи цієї білизни все одно лишається на коренях.

Із плюсів: шкіра голови не свербить :)

Тому у екстремальних випадках можна спробувати. Тим паче, що ціна не велика. Але якщо є змога помити - то не лінуйтеся.

17 вересня, 2023
Ольга Бабич
17 вересня, 2023