Ритуали фарбування брів.
Оформлення брів в домашніх умовах.
Привіт, красуні! 🌸
Сьогодні хочу розповісти про свою знахідку для оформлення брів.
Передісторія: кілька разів робила брови в майстрів, потім побачила, що сама можу не гірше і більше до них не ходила 😅 Згодом зробила перманент брів і потреба в оформленні відпала на 2 роки. Але, нажаль, перманент на сонці має здатність до вигорання (можливо якби спф на брови наносила, то такого не було б, але щось я дуже сумніваюсь). Згодом вигорівший перманент (мав сірий колір) потрібно було чимось перекривати, от я і розпочала пошук хни для брів. Раніше постійно користувалась хною Kodi (вона мене повністю задовольняла, було ідеальне співвідношення ціна/якість), але цього разу захотіла спробувати щось новеньке. На просторах мейк апу натрапила на хну для брів Nikk Mole. Ціна у рази більше ніж у Kodi, але мене зацікавила велика палітра кольорів і гарний дизайн самої хни. Колір я обрала - шоколад (по відгукам і фото він був найбільш наближений до коричневого).
Для подовження стійкості у якості розчинника я обрала не звичайну воду, а Okis Brow Aqua Henna.
Це професійни розчин, що робить відтінок засобу максимально насиченим, яскравим та пролонгованим, посилюючи ефект від процедури фарбування і стійкість самої хни.
Для зручності розведення використовувала склянку для змішування хни від Okis Brow
Ємність для розведення хни обоʼязково має бути зі скла, кераміки чи пластику.
Перед нанесенням необхідно знежирити брови, це потрібно для того, щоб кольоровий пігмент рівномірно проник в шкіру. Я знежирюю ватним диском, змоченим в міцелярну воду Bioderma sensibio (про неї вже раніше писала) https://club.makeup.com.ua/post/18753/. Далі міцелярку змиваю водою. Розпочинаю нанесення самої хни спеціальним скошеним пензлем. Необіхно пильнувати за рівномірністю фарбування, можна дещо прочісувати брівки, щоб пігмент рівномірно ліг.
Мої враження:
✅ хна гарно розчиняється розчинником (не утворюючи грудочок);
✅ рівномірно лягає на брови (я роблю консистенцію "сметани");
✅ якщо тримати довше 15 хв може вийти занадто темний відтінок (я тримала 30 хв, хотілось би трохи світліший);
✅ через 3 дні бровки набули кольору, який не відлякував людей 😅
✅ після використання хни бровки стають рівненькими, доглянутими і не "стирчать" у різні сторони (власникам густих брів знайома ця проблема 😅);
✅ пігмент на шкірі тримається 10 днів;
✅ розхід доволі економічний.
Отже, цією хною я задоволена на 100%. А який ваш улюблений засіб для фарбування брів?
Коментарі (0)