Rated Green Detangling Perfume Hair Mist
Новинка від корейського бренду 💛
Люблю коли моє волосся приємно пахне на протязі дня ,раніше я користувалась спреями від Yves Roche,але крім приємного аромату більше плюсів від тих спреїв немає .
Тож коли побачила що Rated Green випустив парфумований міст для волосся, то вирішила що треба брать.
А цей міст крім неймовірного аромату,ще й має розплутуючі властивості, без яких моє тонке волосся просто не може обійтись.
- Засіб підходить для щоденного використання і для всіх типів волосся.
- Надає волоссю розкішний аромат,хочеться постійно його нюхати 😅
- Не містить: сульфатів, парабенів, силікону, штучних барвників.
- Полегшує розчісування вузлів і ковтунів, робить волосся гладкішим, шовковистим і слухнянішим.
- З ним моє волосся менше пушится та не електризується.
- Має у складі вітамін В5 який пом'якшує та зволожує волосся, підвищує його густоту, міцність, щільність, еластичність і об'єм, надає здоровий блиск, перешкоджає появі січених кінчиків.
- Та токоферол (вітамін Е) який наповнює клітини киснем, загоює дрібні пошкодження, сприяє зміцненню волосся, запобігаює його ламкості та стимулює ріст.
Міст представлений у вигляді трьох варіантів ароматів.
Для себе я обрала аромат Лимон-Фрезія-Мускус.
Я переживала що аромат буде занадто цитрусовим та кислим ,але лимон тут відчувається наче лимонне тістечко з квітами.
Загалом він більше свіжо-солодкий .
Тримається на волоссі довго але не перебиває парфуми.
Засобом я задоволена на 100% і любителі ароматичних спреїв точно оцінять цю новинку.
Коментарі (0)