Оленка

Algenist Triple Algae Eye Balm

Algenist Triple Algae Eye Balm

Особисто для мене його ціна поза тим, що я готова витратити на 1 одиницю. Але нам з сестрою зимою 2021/2022 року попались 2 баночки в американських коробочках краси. Для сестри він був занадто поживним, вона менша, тож і друга баночка перекочувала до мене. Таким чином я ним користувалась майже рік з квітня 2022 до червня 2023. І можу сміливо сказати, що якщо він мені трапиться з гарною знижкою, то куплю і не один. Бо він чудовий!

Невеличка скляна баночка об'ємом в 15 мл. Але сам крем, або бальзам, як його називає виробник, дуже густий, плотний, жирненький. Достатньо прикласти палець і що підтане , приліпиться - це на одне око, іноді і на обидва. Він гарно впитується, не залишає плівки. А тепер найголовніше - на ранок після використання шкіра під очима пружна, зволоженна, наповнена, заломи не так помітні, ніякої сухості. Косметика лягає чудово. Хоча цей рік я майже і не користувалась консилером, вистачало легенько пройтись ббкремом напівпрозорим коли фарбувалась, просто, щоб по тону не відрізнялось. В цілому ця зона виглядає значно свіжішою.

Варто ще звернути увагу, що за рахунок текстури і того, що його потрібно дуже мало 15мл крему вистачає на 5-7 місяців. В холодну пору його потрібно трохи більше і вранці також його використовувала, в той час як в більш теплий час достатньо було лише на ніч, а вдень був стандартний денний крем на все обличчя, або гель алоє.

Як вже казала мені 34 і для мене його поживність тільки в +, сестрі було 28 і для неї її було забагато. Тому звертайте увагу на вік і стан шкіри.

Враження залишились чудові. Рада, що була можливість ним користуватись не за ту ціну, що він коштує.

24 листопада, 2023
Оленка
24 листопада, 2023