Marinka🌈Rainbow

Поєднання непоєднуваного або найбільш цікавий та специфічний зірковий аромат ✨

Всім привіт! ❤️🌹

Ariana Grande Thank You, Next ! - це другий зірковий аромат в моїй колекції. Про нещодавну покупку , Ariana Grande Moonlight я писала в іншому відгуку. Але вирішила поділитися своїми враженнями щодо аромату оскільки коли купувала парфуми то майже не бачила огляди. Бренд співачки та її аромати в моєму місті не представлені,тож покупка була зроблена наосліп, орієнтуючись на опис на сайті . Почну з того що я дуже люблю гарні флакони , незвичайні, легко на це ведусь) Частина моїх покупок починається з "Вау як гарно виглядає" 😁 Далі замовлення та очікування. Але це саме той випадок коли зміст флакону такий же яскравий як і зовнішній вигляд)

Трохи інформації про сам аромат

Парфумована вода була випущена співачкою в 2018 році в честь п'ятого альбому Аріани Гранде під назвою Thank You, Next ! Я не є шанувальницею її творчості , але після покупки послухала пісню що носить туж саму назву що і парфум )

Сама Аріана казала что Thank You, Next це більш легка версія аромату Ari ( це той що в прозорій кульці з м'яким понпоном ). Але з Ari я не знайома тож не можу порівняти.

Піраміда аромату ( з Фрагрантики )

Початкові ноти : Малина, Груша

Ноти серця : Кокос , Трояндова вода

Базові ноти: Макарун, Мускус

При першому розпиленні це очікувано солодкий аромат. І чомусь з ароматами місс Гранде одразу "десь я таке вже чула ". Він не здається новим , начебто в минулому ми точно були знайомі. Але це тільки перше враження. Зазвичай нові аромати я відправляю на "відпочинок" , набратися сили ,гучності та насиченості. І от влітку коли я вперше почала користуватися парфумом він став вже трохи іншим. Спочатку при нанесенні відчуваються фрукти - ягоди з легкою кислинкою. В піраміді заявлена малина, але не скажу що пахне свіжою ягодою ,скоріш це малина як в конфітюрі . А коли аромат знаходиться на шкірі і трохи розкривається, починається незвична трансформація - кокос з печивом Макарун утворює солоно-розсольний дует. І тут вже як в Баккарі люди діляться на два лагері : одні чітко відчувають суху мигдальну солодкість Макарун та кокос , інші чітко відчувають Кріп та Петрушку ) Доречі сама я відношусь до перших ) І коли читала що люди чують Кріп та розсіл з-під огурчиків не вірила. До того моменту коли мій хлопець запитав , чому від мене пахне як від жіночки що продає зелень на базарі 😁 Він сказав що йому категорично не подобається мій новий аромат і що пахнути Кропом це не нормально)) Але мій ніс вперто відчуває лише солодкість та кокоси)

Насправді аромат дійсно цікавий . Солодкий,але солодкість тут не приторна, легка та невагома як і в більшості ароматів Аріани Гранде. І дуже стійкий. Речі на які потрапляє парфум пахнуть до самого прання. В мене флакончик на 30 мл але з такою стійкістю вистачить надовго.

Також окремої уваги заслуговує флакон. Кругляшок з підставкою у вигляді розбитого серця. Цей футляр - підставка з міцного поліуретану,добротний. Після закінчення парфумів може використовуватися для інших цілей.

Взагалі від зіркових ароматів нічого особливого не очікують. Але для мене парфуми від Аріани Гранде приємне відкриття 💙 Також багато чула про її аромат Cloud який порiвнюють з Баккарою і кажуть що це менш насичена та бюджетна версія. В майбутньому планую познайомитися з цим ароматом також.

Дякую за увагу 🤗

💙