Syoss Repair Shampoo
Шампунь для сухого й пошкодженого волосся
Syoss / Repair Шампунь з водоростями вакаме для сухого й пошкодженого волосся 440ml - купувала за 130₴.
Плюси:
➕ стильне пакування, з перероблених матеріалів, піддається переробці;
➕ нормальний дозатор;
➕ економне використання;
➕ ціна;
➕ приємна текстура, має шиммер;
➕ вимиває добре;
➕➖ запах не дуже хімічний, але надоїдає🫠
Мінуси:
➖ в складі є Sodium hydroxide, який відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2017 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для помʼякшення нігьових кутикул з обовʼязковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту.
У концентрації до 2 % у засобах для випрямлення волосся загального застосування з обов'язковим зазначенням у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту.
У концентрації до 4,5% у засобах для випрямлення волосся професійного призначення з обов'язковим зазначенням у маркуванні «Для професійного застосування. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту».
Як регулятор рН для депіляторів у діапазоні рН до 12,7 з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Уникати попадання в очі. Зберігати у недоступному для дітей місці»;
➖ з часом пересушується волосся.
Я маю пористе, в'юнке волосся. Деякий час була задоволена, адже бюджетний засіб + відновлення на етикетці, в принципі ок, але розшифрувавши елемент у складі, який зазначається як у засобах для випрямлення волосся, я зрозуміла, що про відновлення чи здорові кучері в мене - не може бути мови.
Жаль. Маю надію, що тестуючи, знайду бюджетний, гарний засіб для волосся💆🏻♀️
Коментарі (0)