Ефективно матує, але якою ціною...
Пам'ятаю, що дуже давно декілька разів купляла цей крем і він мені подобався. Особливо тішив мою жирну шкіру матуючим ефектом.
Не знаю, що спонукнуло мене через багато років знов його купити... Мабуть те, що з тими кремами, які були у мене в літку (саме коли я його і придбала), шкіра швидко починала блистіти. І тут я згадала про цей матуючий аква-крем.
Формула на мій погляд залишилася така ж, а от мої враження цього разу були вже зовсім інші і далеко не позитивні.
Крем має приємний і легко впізнаваємий аромат. Не густий, напівпрозорий, трохи мутний.
Коли розподіляєш його по обличчю, то одразу відчувається немов крем добре зволожує, але як тільки він повністю вбирається, то немов ніякого зволоження і не було. На шкірі немов створюється суха плівка, на дотик це не приємно. Так, він дійсно матує і при цьому забезпечує тривалу дію. Жирний блиск не з'являється дуже довго.
Також в процесі нанесення відчувається евкаліптовий холодок.
Як база під макіяж - тут суперечні враження. Цей-аква крем нейтралізував красиве природнє вологе сяяння мого улюбленого крему. І тон наносився не так ідеально по сухій поверхності. Мені завжди хотілось скоріше вимити руки, бо тактильно від крему наставало роздратування із-за цієї сухої плівки.... А що ж вже казати про обличчя?
Це один неприємний нюанс, але на цьому не закінчується. Можливо і можна було б терпіти таке заради матової шкірі без жирного блиску, але стан шкіри змінився в гіршу сторону і на це вже не можна було закривати очі.
Буквально через декілька днів я помітила, що після цього аква-крему пори сильно забилися і почали з'являтися підшкірні комедони. Я одразу згадала, що така ж сама ситуація була і багато років назад, але тоді я чомусь не думала, що це від крему.
Як тільки я перестала його наносити, то згодом стан шкіри поліпшився і таких проблем вже не було.
Більше ним не користувалася, хоча туба була практично повна, матовість такою ціною мені не потрібна. Я краще зайвий раз вмиюся, чи скористаюся матуючим серветками, аніж потім буду виправляти негативні наслідки і терпіти дискомфорт.
Коментарі (0)