Oli Seagull

#testmakeupclub Хто там у нас самий класний?

#testmakeupclub Хто там у нас самий класний?

Нарешті і я добралась до тестування)

В один продукт я закохалась, а один став для мене випробуванням.

Зараз розкажу!

З цим набором в мене неоднозначні враження!

Цукровий скраб для губ - якщо чесно, не зовсім розумію цей продукт. Я тестувала його на губах з великою кількістю лусочок. Він не прибрав нічого зовсім. Тільки солодкого захотілось))

Бальзам для губ - дуже твердий, потріскався при першому викручуванні ( Я пробувала його нагрівати в руці, краще не ставало. Його не зовсім приємно наносити, бо трохи дряпає. Тому, на жаль, він пішов в найдальню шухлядку.

Маска для губ - це саме той продукт, в який я закохалась! І саме вона цілком заміняє мені два попередніх. По-перше, вона дуже швидко і класно зволожує, по-друге, саме після цього ефекту всі лусочки швидко пом'якшуються і швидко прибираються. Маска однозначно топ!

Хороший базовий гель для душу з неймовірно класним ароматом!

Нагадує мені якусь рожеву жуйку з дитинства.

Він не сушить шкіру і користуватись ним одне задоволення.

Аромат у ванній стоїть такий, що не хочеться звідти вилазити)

А ще за такий об'єм це дуже крута ціна!

Це певно сама велика бомбочка з всіх, що в мене були) Тому я була в шоці з того, як довго вона бурлить!

Вона також має приємний солодкуватий аромат.

Але вода стає ну дуже масляниста чи слизька, це відчуття залишається і на шкірі. Можливо це класно для дуже сухої шкіри тіла, та мені хочеться після неї трохи обмитися)

Той випадок, коли шампунь наче класний, але його запах то каторга.

В цілому я не чутлива до запахів, чоловік взагалі каже, що у мене проблеми з нюхом)

Але з цим шампунем я просто не можу спокійно дихати. Знаєте те відчуття, коли хочеш вдихнути, а не виходить? Це не сморід, а саме отаке відчуття. В мене так з цим шампунем.

Тому я швидко мию і біжу пшикати якимось приємними спреями, щоб швидше його перебити.

Щодо самого шампуню, він справді класний!

Я зазвичай не люблю шампуні, які вимивають до скрипу, але цей робить це ніжніше, він не пересушує шкіру голови. Моє жирне волосся з ним не брудниться швидше, але і не подовжує свіжість. Просто хороший шампунь.

Я не скажу,що він глобально повпливав на випадіння, але дійсно, після миття, на гребінці залишається менше волосин! Не знаю, як це діє , бо цей ефект я помітила чи не з першого використання!

Можливо тому, що там менше агресивних складників.

Ці креми мені дуже схожі між собою за відчуттям, хоча мають різну текстуру.

Денний виглядає більш щільним і поживним, натомість нічний - більш легкий і гелевий. І це мене здивувало, бо зазвичай навпаки)

Але по відчуттям на шкірі вони мені наче ідентичні! Дуже швидко поглинаються, не утворюють плівки, залишають приємні відчуття. Шкіра стає наче шовкова!

В цілому я залишилась ними задоволена, бо це хороший базовий крем. Єдине, що я б все-таки взяла тільки 1 з них)

Бальзамчик виявився доволі класним! По-перше, він дууже ароматний) Кориця просто затьмарює подих!

Має жирненьку маслянисту формулу, наче підтаявше вершкове масло.

Я не відчула від нього зігріваючого ефекту, але він дуже класно пом'якшує п'яточки. Наношу його перед сном, а зранку маю ніжні ніжки)

Дуже зручний формат, тримати десь під подушкою, якраз для таких лінивих як я, які забувають користуватись такого роду продуктами)