Chloe та Salvatore Ferragamo | вайби елегантності та східних мотивів
Презенти з вечірки Дня народження MUC познайомили мене з цими виразними ароматами, ділюся враженнями
Не колекціоную аромати, завжди беру одні й ті самі, що перевірені та уже полюбилися. Але цікаво було "повідчувати" нові для себе парфуми, спробувати описати враження та "поносити" яскраві аромати.
Chloe Eau de Parfum Lumineuse
Це чуттєвий букет, де одразу відчувається аромат арабського жасмину самбак і вкриває легкою та свіжою нотою.
У серці - троянда, але я її не відчуваю.
Розкривається аромат теплими відтінками бальзамічних нот, що переплітаються з ароматом ванілі.
Це східний, трохи солодкуватий квітковий аромат, який асоціюється у мене з теплими місяцями і підійде на весну та літо, на мою думку.
Як для мене - заважкі і я такі аромати не обираю, мені не пасують, про що я власне і чула від знайомих, коли наносила їх.
Стійкість: на шкірі ≈4 години, на одязі довше.
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful
Це суміш квіткових та фруктових нот.
На початку відчувається гіркуватий кампарі, фруктові відтінки з кислинкою, як зрозуміла, це юзу, надають легкості. Чорну смородину розпізнаю ледь-ледь.
У серці композиції розкриваються ноти жасмину та півонії, додаючи елегантності аромату. Сливу відокремити не можу, не відчуваю ніяк.
В кінці аромат розкривається ванільно-солодким, мускусним та робиться чуттєвим.
Ці сподобалися мені більше своєю фруктовою нотою, але вони також більше пасують на теплу пору, як на мене.
Стійкість: на шкірі ≈5 годин, на одязі довше.
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa
Це комбінація квіткових та східних нот.
Початкові ноти цитруса з ожиною додають композиції легкості.
У серці аромату розцвітає тубероза зі своїм теплим квітковим ароматом, даруючи йому виразність.
Коли аромат розкривається, я відчуваю трохи ванільного акорду, м'який молочний мус та нюанси солодкуватого пачулі.
Аромат шлейфовий і дуже виразний, з ним краще не переборщувати. Пасує для холодної пори та вечірніх заходів.
Стійкість: на шкірі 3-4 години, на одязі - більше доби.
Висновки та враження:
Я не є експертом в питаннях парфумерії і сподіваюсь, змогла трохи передати виразність представлених ароматів.
На мій смак, останній Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa найбільш вда лий для мене і я б його обрала на холодну пору, на вечірні виходи. Зацікавив він мене своєю пристрастю та загадковістю ❤️🔥
Коментарі (0)