Strange Love

Лімітована Bare Vanilla LUXE від Victoria's Secret

Запах дійсно розкішний. Він має схоже ДНК з оригінальним Bare Vanilla, проте більш пряний та парфумерний, звучання в нього значно дорожче і складніше, версія Luxe розкривається довше.

Аромат починається з доволі пряної ноти рожевого перцю, яка додає аромату глибини та ексклюзивності. Саме перець робить Bare Vanilla Luxe таким цікавим та "парфумерним". Далі чую солодкі хмаринки маршмеллоу і класичну ванільно-кашемірну ноту класичного Bare Vanilla.

Як на мене, то Bare Vanilla Luxe - це "списана іншими словами" Vanilla 28 Kayali. Я не кажу, що вони dupes чи тим паче ідентичні, проте вони ідейно дуже схожі: цукрово-пряна ваніль з кашемірно-мускусною підложкою. Буду їх нашаровувати.

Аромат спрею тримається на шкірі протягом 3-4 годин. Він не дуже інтенсивний, але достатньо яскравий. Якщо ви хочете, щоб аромат тримався довше, ви можете нанести його на одяг або волосся.

Спрей легко наноситься. Він має дрібне розпилення, яке рівномірно розподіляє аромат по шкірі. Спрей швидко вбирається, не залишаючи липкості або плям на одязі.

Спрей для тіла Bare Vanilla Luxe від Victoria's Secret - це чудовий вибір для тих, хто любить спокусливі ванільні аромати. Він ідеально підійде для повсякденного використання або для особливих випадків. Це level up версія класичного Bare Vanilla, більш складна і парфумерна версія. Проте і до Vanilla 28 Kayali вона не дотягує, тому це варіант in between. (смотря какой fabric, смотря сколько details)