Огляд на подарунковий бокс від MakeUp
Нарешті я протестувала всі засоби та готова зробити розгорнутий опис,бокс дуже різноплановий,тому було цікаво спробувати)
1. Зміцнювальний шампунь від бренду H.Q.Beauty
Цей продукт я дуже хотіла спробувати.
Перші враження-це приємний трав'яний аромат(залишає ться легким на волосі),стильний дизайн,зручний дозатор.
Консистенція густа,гелеподібна.
Волосся після першого миття гладеньке,шовкове наче, подразнення,алергії не викликав.
Завдяки м'яті,яка є у складі, після миття відчувається свіжість на шкірі голови.
Вже користуюсь 2 тижні, кожного дня перевіряю гребінець і можу сказати,що волосся в ній поменшало,тому..
Моя оцінка 10/10
2. Доглядовий набір для губ Mareve
Дуже естетичне пакування,гарна ідея для подарунку🎁
У наборі:
- скраб для губ ( мені сподобався,гарно скрабує шкіру,не травмуючи її )
Приємний фруктово-ягідний аромат
- Маска для губ ( консистенція легка, також фруктовий аромат,гарно зволожує губи,дуже сподобався,я навіть не змивала її)
- бальзам для губ ( не зовсім поганий,але я не розумію чому така текстура,він дуже твердий,тяжко нанести на губи аж дряпає шкіру,але якщо трохи зігріти його перед нанесенням,то ще можна користуватися)
3. Гель для душу Tink
Достатньо великий об'єм,але тоді повинен бути дозатор,його тут не вистачає.
Аромат не гуави,а хімозної жуйки(не сподобався).
Колір рожевий,доволі густий(а значить економний),добре піниться,не сушить шкіру.
Це достойний варіант бюджетного гелю,але через аромат,це не моє.
Хто полюбляє солодкі аромати раджу придивитися)
4. Бомбочка для ванни Tink
Бомбочка велика,яскравий дизайн,який відразу привертає увагу)
Аромат схожий на гель для душу,бурлить довгенько.
Шкіра ніжна після приймання ванни, эфект сподобався,тому вже хочу спробувати інші Бомбочка цього бренду)
5. Денний та нічний крем від Derma E
Це пробники зволожувального денного крему з гіалуроновою кислотою – Derma E Hydrating Day Cream та воложувального нічного крему з гіалуроновою кислотою.
Крем добре зволожує шкіру завдяки алое ,не стягує, алергії не викликав.
Доволі густий,я звикла до більш легкої текстури
Аромат для мене не зрозумілий,не сподобався.
6. Живильний крем для ніг Shelly
Крем топовий,дівчата хапайте,не пожалкуєте.
Об'єм 200мл дуже великий вистачить надовго
Має легку текстуру,добре вбирається в шкіру,живить її завдяки вмісту екстракту евкаліпта та олії макадамії.
Ідеальний варіант для сухої, зневодненної шкіри
10/10
Коментарі (0)