Філер для волосся від бренду Joko Blend. Боялась перевіряти на своїх кучерях
Починаю потихеньку тестувати продукти з адвенту від моїх подружок. Почала я з філера. У мене кучеряве волосся і на кучері я ще ніколи не використовувала філери. Тому тестування для мене було цікавим
Я користувалась філерами Lador років 5 тому, коли ще вирівнювала волосся на постійній основі. Це був шикарний замінник кератину і інших жорстких методів вирівнювання волосся. Я робила філер раз на місяць і під час сушіння витягала волосся гребінцем.Мені цього вистачало для розгладжування. Без філера я могла випрямити волосся тільки за допомогою вирівнювача. Тому це було порятунок мого волосся
Потім я почала повертати свої кучері і використовувати метод кучерявої дівчинки. З того часу жоден філер не торкався мого волосся…. До цього моменту
Настав час пробувати філер для волосся Joko Blend.
Пакування і зовнішній вигляд
Пакування непримітне. Звичайна картоночка з пластиковим тюбиком всередині. На пакуванні вказана вся важлива інформація, включаючи покрокову інструкцію використання. Відкривати було трошки важко, але це окей для таких пакувань.
Сам філер напівпрозорий, ніжного рожевого кольору. Рідкий як водичка.
Об'єму вистачило тик-впритик на мою довжину (трошки нижче плечей). Тому якщо у вас волосся довше, або густе то краще брати кілька штук.
Використання