Ulia Berna

#top3makeupclub

#top3makeupclub
#top3makeupclub
#top3makeupclub
#top3makeupclub

Мої найулюбленіші 3 продукти якими я можу зробити весь мейкап

1. Тональний крем Enough Collgen у віддітінку 21. Мій фаворит серед тональних кремів. Надає шкірі волого фінішу, добре маскує недоліки.

2. Рум'яна для обличчя L'Oréal Paris. Ніжний персиковий віддіток, надає шкірі свіжості. Добре пігментовані, водночас ними важко переборщити.

3. Блиск для губ від Eveline номер 366. Ніжний напівпрозорий рожевий колір. Нелипкий.

Завжди ношу в сумці.

1. Маска для губ Laneige, добре зволожує губи.

2. Помада-бальзам для губ Lamel 405 номер. Зволожує губи та надає губам рожевий відтінок.

3. Олівець для губ Colour Intense номер 02. Рожевий нюд. М'яко наноситься.

Пораджу подругам те, що підійде багатьом і це дійсно класні продукти.

1. Гель для душу Rituals. Шкіра після нього шовковиста. Чудовий аромат.

2 Крем для тіла Rituals. Теж саме, ніжна шкіра і ніжний аромат.

3. Мультіспрей миттєвої дії 10 в 1 You Look Professional. Це моя любов. Для тих у кого неслухняне волосся. Робить волосся шовковистим, більш гладким.

Для дорожньої сумки.

1. Пінка для вмивання Sane. Добре змиває макіяж. Лагідна до шкіри обличчя. Не знаю чи це збіг, але при використанні зменшились висипання.

2. Зволожвальна нічна маска для обличчя Laneige. Добре зволожує шкіру. Легка структура, приємна на шкірі, не має відчуття липкості.

3. Зволожвальний крем з екстрактом равлика FarmStay. Добре зволожує шкіру. Для комбінованої шкіри підійде більше на період холодів. Має щільну текстуру, але на шкірі не відчувається.

02 лютого, 2023
Ulia Berna
02 лютого, 2023