lyuba_belllaaa

Ця маска вам потрібна - Orising Cocco фітоесенціальна маска

Чула гарні відгуки про цю марку, але ніколи не доходили руки.

Здавалось би, маю робочий догляд, що ще шукати?

Але волосся у мене сухе, і глибоке зволоження просто необхідне. Довгий час я вважала, що забезпечити його може хіба салонний догляд (оці всі щастя для волосся, і т.і.) Такий догляд дорогий, потребує часу і краде об'єм - але волосся після нього кілька тижнів у хорошому стані.

Яким же було моє здивування, коли у новому салоні перед укладкою мені зробили маску orising cocco.

Нюанси використання:

- маску нанесли на 20 хв і гріли феном!

- змили і не наносили на кінці більше нічого (була есенція на коріння перед сушкою).

Результат нижче на фото. Уявляєте, пасмурний львівський ранок і волосся таке блискуче і гладеньке 😍

Але знаєте, як здається - що я так не висушу і не витягну як у салоні.

Знову сюрприз, після домашнього використання і сушки на tangle teezer (брашу не маю, бо часто сушу природнім чином) - волосся сяяло так само.

Крім того, воно стає приємно наповненим, легко розсипається і вкладається. Користуюсь маскою вже два тижні, і рука не тягнеться до інших засобів (не впізнаю себе 😆).

Засіб супер -економічний, навіть на мое досить густе волосся я використовую порцію з грецький горіх (тільки варто прочесати волосся перед нанесенням).

Діліться, які ваші секретні (або ні) засоби для гарного волосся?