Чистикова Дар'я

Парфумована соєва свічка "Roasted Chestnut" ● Dott ●

Знайомство з новим для себе українським брендом Dott почалося саме з цієї крихітки — соєвої свічки для дому з чарівним ароматом Roasted Chestnut. До аромату ми ще повернемось 🔜 , а поки розповім про основні характеристики свічки:

Біла маленька шайбочка діаметром десь 3 см з кришечкою що відкуручується, без жодного додаткового пакування. Дизайн естетичний та витончений, відносно мінімалістичний, вiн додає свічці додаткового шарму. На звороті вся інформація про склад, виробника та застереження, котре ніколи не буде зайвим:

Не залишати без нагляду, тримати подалі від дітей, тварин та легкозаймистих предметів!

Об'єм свічки 15г, судячи з опису це міні версія, власне чудовий варіант для знайомства з брендом, як у моєму випадку 😉 Склад натуральний: 100% соєвий віск та ароматична композиція.

Я люблю натуральні соєві свічки, вони мають кілька вагомих переваг порівняно з іншими типами свічок:

✔️Екологічність: Соєва воскова основа виготовляється з відновлюваних ресурсів, що робить їх більш екологічно чистими порівняно з парафіновими свічками, які виготовляються з нафтопродуктів.

✔️Довготривале горіння: Натуральні соєві свічки зазвичай горять довше, ніж інші свічки, що робить їх економічнішими та тривалішими у використанні.

✔️Менше викидів: Вони зазвичай мають менше диму та неприємних запахів, порівняно з іншими типами свічок, що робить їх більш здоровими для використання в закритих приміщеннях.

✔️Краща розчинність ароматів: Соєва воскова основа добре вбирає ароматичні масла, що дозволяє їм рівномірно розповсюджувати аромат в приміщенні без неприємних перепадів.

✔️Більш безпечні для здоров'я: Такі свічки не містять токсичних речовин, які можуть бути присутні у інших типах свічок, тому вони є безпечнішими для здоров'я.

Враховуючи всі ці переваги, натуральні соєві свічки гарний вибір для тих, хто цінує якість, екологічність та безпеку 👌

Повертаючись до цієї свічки можу сказати, що вона горить теплим та м'яким світлом, парфумована композиція поступово розкривається, наповнюючи приміщення приємним ароматом, який плавно згасає протягом кількох годин після згорання.

Додатковий бонус: натуральний склад свічки дозволяє використовувати її і для масажу всього тіла чи ручок 👌

Піраміда аромату Roasted Chestnut наступна ⬇️

Верхні ноти: смажені каштани, деревний дим

Ноти серця: солодкий каштан, горіх, гвоздика

Базові ноти: ваніль, сандал, амбра, пачулі, олібанум

Ну аромат дійсно справжній скарб, він відкривається найзапаморочливішими верхніми нотами смажених каштанів, що нагадують про теплі осінні вечори, та нюансами деревного диму, які додають загадковості, глибини та певного спокою.

Далі поступово аромат розкриває ніжність вже солодкого каштану, який переплітається з відтінками горіха, створюючи бархатисту гру текстур та смаків. Заявлена гвоздика була б чудовим акцентом у цьому тріо, але її нажаль я взагалі не чую.

І завершується все це насиченими базовими нотами сандалу та амбри, які залишають відчуття глибокого мандрівного стану душі, навіть вже після того, як вогонь свічки вже згасне.

Враження від першого запалювання цієї свічки дiйсно незабутні. Вона не лише заповнила кімнату неймовірно чарівним ароматом, але й створила атмосферу релаксу та затишку.

У підсумку можу сказати, що ця соєва свічка не просто предмет декору чи ароматизатор приміщення, вона тепло та комфорт. Сміливо можу радити її, я впевнена, що кожен, хто спробує цю свічку, також знайде в ній омрiяний затишок та спокій 🧘‍♀️

Планую спробувати і інші аромати свічок колекції Dott Home. Дякую за увагу❤️

28 березня, 2024
28 березня, 2024