Марія

Мій перший філер для волосся

Мій перший філер для волосся

Хочу поділитися своїм цікавим досвідом використання Філера для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko blend. Це моя перша спроба - дякую Make up! Відразу скажу, у мене волосся середньої довжина ( приблизно до лопаток).

Одного флакона (10 мл.) на мою довжину мені було замало або можливо я щось не так зробила під час розведення з водою. 10 мл рідини я змішала з такою ж кількістю води - на очах рідина почала перетворюватися у консистенцію маски для волосся. Нанесла на волосся , замотала у пакет і ще й у рушник зверху , витримала 30 хв. і змила.

Результат після сушіння - волосся блискуче та гладеньке, але я додатково завжди користуюся аргановим маслом. Я не можу сказати, що цей філер чимось особливим здивував, можливо його треба використовувати декілька разів і тоді можна скласти враження від результату.

Але як на мене: ефект приблизно такий як і після маски для волосся, яку довго витримаєш на волоссі, процедура застосування філера займає деякий час і одного флакона для довгого волосся мало. Але можливо філер треба спробувати декілька разів щоб остаточно скласти враження.

05 лютого, 2023
Марія
3
Підписники
0
05 лютого, 2023