Bless Beauty | Палетка для контир ингу
Bless Beauty Duo Palette Highlighter Contour
Я практично не уявляю свого щоденного макіяжу без легкого контурингу. Сьогодні розповім про подвійну палетку від Bless.
Палетка для скульптурування виконана у досить лаконічному дизайні. Це пластикова шайба з прозорою кришкою та мінімумом написів.
Палетка складається з 2 продуктів: контур та хайлайтер.
Сама палетка досить велика, 8 г – відмінний об'єм для двох продуктів всередині.
Скульптор має нейтральний відтінок, він не сірий і не рудий, такий колір природної тіні, який виглядає на шкірі гармонійно та природно, я таке дуже люблю.
Скульптор не пилить, набирається на пензлик добре і рівномірно, витрата мінімальна, так як формула не пухка і не запорошена.
Хайлайтер дуже красивий, має досить делікатне сяйво, без окремих блискіток.
Плюсом є відсутність колірної бази, при повороті голови не видно якоїсь яскравої кольорової смужки.
Пензлем хайлайтер набирається ідеально. Не порошить. З одного помаху дає помітне сяйво, легко нашаровується.
За стійкістю у мене нарікань немає, але з продуктами для оформлення обличчя вони взагалі рідко бувають.
Я не помітила, щоб хайлайтер або контур зникав під кінець дня. Хайлайтер не тьмяніє, залишається таким само яскравим і помітним.
Bless Beauty Duo Palette Highlighter Contour - красиві відтінки та легкі продукти у нанесенні.
Коментарі (0)