Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+
Тепер я розумію хайп навколо нього
Із року в рік я бачу цей SPF в рекомендаціях у топових блогерів та блогерів-косметологів/дерматологів. Багатьом дівчаткам з клубу він також подобається, тому в зимових знижках ця малютка пішла до мене в кошик.
Руки дійшли до нього лише в березні, коли в мене був дерматит, а це єдиний більш менш зволожувальний сонцезахист, який в мене був. Дерматит подружився з кремом, жодних негативних реакцій я не помітила. Але й носила його десь годину-дві, коли була на вулиці на сонці, бо шкіра постійно потребувала зволоження (при висиханні шкіра боліла так, ніби мені насилу її натягують).
Причину дерматиту можна дізнатися в цьому пості: https://club.makeup.com.ua/post/32201/
Наразі шкіра в задовільному стані, так є комедони та висипи, але й без дерматиту. Тому й носити сонцезахист я можу довше.
Трошки про склад
Більш детальний розбір складу я чекаю від @Швець Карина🤍, бо вона це явно краще зробить, ніж я (це мій тобі стимул спробувати той пробник, що в тебе є ;) сподіваюсь, що тобі сподобається цей SPF). А про фільтри та багато корисної інформації є в пості @Сподобаєва Марина про цей сонцезахист: https://club.makeup.com.ua/post/31405/
Мій максимум це просто довіритися сайту з розбору косметики. Як бачимо, безпечного тут більше.
Також в мене є бажання купити дзеркало з УФ фільтром, щоб дивитися сонцезахисну здатність. Але задоволення не з дешевих (десь 1 200-1 300 грн).
Текстура
Крем має легку текстуру, тому влітку з ним буде добре. Думаю, що його можна використовувати замість зволожувального крему комбінованому та жирному типу шкіри. Також він швидко поглинається, і не залишає білих слідів на шкірі. За жирний блиск нічого не скажу, бо в мене шкіра від природи має блиск aka ✨ healthy glow ✨. При носінні 5-6+ годин, якогось додаткового надлишкового блиску я також не спостерігала.
З мінусів для мене, після нанесення деякий час є липкість на шкірі, але багато SPF так роблять. А також крем може скочуватися, принаймні в мене на руках він таке робить. Я не ношу тональні креми кожен день, але мені не хотілось би, щоб крем зліз від додаткового тертя.
Як виглядає на шкірі
Ось фото для порівняння до та після нанесення (якщо знову фото перемішаються, то до - більш світла фотка, де волосся розібране, а після - темніша і волосся через плече). Особисто я не сильно бачу різниці.
Висновки
Чи раджу я його спробувати? Так, принаймні можна взяти пробник для ознайомлення.
Чи буду купувати повнорозмір? Не знаю, в мене велика колекція спф. Тому спочатку треба закінчити ту. Плюс мене трошки засмучує той факт, що він може скочуватися.
В цілому, непоганий доступний сонцезахист, з легкою текстурою, який сподобається багатьом людям. Але я залишилася зі змішаними почуттями.
Коментарі (0)