КОЛЕКЦІЯ ВЕСНА-ЛІТО 2024
Все, що підібрала навесні, та заберу в літо
Привіт, красунечки ♥️
Захотілось мені поділитись своєю косметикою і сформованим доглядом. Про всі засоби, що запали в душу і активно працюють зі мною в тандемі
Про все я вже писала на сторінці більш детально, тому ласкаво прошу (і якщо ви досі не підписані, я засмучена цим фактом)
А сьогодні коротко про головне, чому ж вони?
Догляд за волоссям
Сформовані засоби, що сміливо беру з собою в літо.
- Пілінг CP-1. Ретельно очищує шкіру голови, освіжає і влітку дає приємний холод, та довший час чистого волосся, попри спеку. Зручний носик для дозування, та стильне упакування. Ціна середня і доступна
- Шампунь Dott. Він безсульфатний але гарно очищує та піниться, зізнаюсь, мені потрібен був час щоб його зрозуміти до кінця. Тому що спершу він мені сподобався, потім відбулась перерва на сульфатні, а після них я знов почала користуватись цим і вже не подобався ефект. Та варто було помити 3-4 рази, як волосся я не впізнала. Все ж треба був час відвикнути і змити всі сульфати і силікони, щоб насолодитися справді класним шампунем, з нереальним ароматом. Тільки подивіться на цю естетику 🤌🏻
- Маска BeBio,цю крихітку я повторюватиму знов і знов. Волосся мені дякує щодня, адже маска дуже жирна і гарно насичує моє волосся. Має ледь вловимий приємний аромат та ніжну текстуру, яка тане в руках від тепла та гарно розподіляється по довжині
- Спрей кондиціонер Mermade. Тут можна нічого не коментувати, волосся красиве, мʼяке, легко розчісується, просто знахідка
Догляд за обличчям
- Гель для вмивання Byphasse. Я ніколи не повторюю засоби для вмивання і постійно тестую нові. Та цей засіб мені не хочеться швидше закінчити адже він гарно очищує шкіру, не стягує і не викликав жодної реакції.
- Ензимна пудра Marie Fresh, продукт,який зацінив навіть чоловік. Тому повторю ще не раз обовʼязково. Моя шкіра ідеально очищується завдяки пудрі
- Пілінг-скатка Nextbeau. Ще один чудовий продукт, що робить мою шкіру ідеально чистою та доглянутою. Смішна ціна і крута дія
- Тонер Tenzero. Засіб, що не тільки зволожує і робить шкіру сяючою, а і бореться з втомою і висипаннями. Чудовий, буду брати ще
- Тонік Natureal. Закохалась в нього, адже він тримає мою шкіру в ідеальному стані. Моя ранкова рутина без нього неможлива. Пробуджує шкіру, насичує і підсвічує
- Сироватка Mermade з комбучею і центелою. Я забула про комедони і висипання, моє обличчя бездоганне. І якщо у мене все ж на початку використання хотів зʼявитись якийсь зрадник, «сироватка на ніч» не давала шансів навіть проявити себе, він зникав одразу. Тому придбаю ще
- Сироватка Mixtura. Шкіра обличчя підтягнута, сяюча і зволожена. Одне задоволення наносити на себе зранку цю сироватку і кайфувати
- Олійка під очі, там треба просто бачити ефект, як синці і набряки зникають за хвилину. Чудовий засіб я придбаю ще
- Тонер Needly. На який я скаржилась, а виявилось, що зрадник не він. Хоч і має в складі силікон, та шкоду не приносить. Ми з ним товаришуємо і я насолоджуюсь використанням. Зволожує, покращує стан моєї шкіри
- Бальзам для губ, що лікує, а не просто гарно виблискує на губах. Про нього мій крайній допис, просто загляніть, що він зробив з моїми губами за ніч 🙈 Куплю ще і ще
Взагалі всі разом ці засоби роблять щось неймовірне, я насолоджусь станом своєї шкіри і не можу повірити, що жити без комедонів і раптових висипань можливо
Декоративна косметика
Тут все коротко і чітко. В літо я забираю всю косметику Bless. Весна подарувала мені купу емоцій завдяки їм, тому я продовжую тішитись щодня легкому макіяжу, бо малюватись цією косметикою просто одне задоволення, лягає ідеально, не займає купу часу, а ніби малює все сама за мене
- BB крем. На зиму я візьму світліший тон. І буду брати постійно цей кремчик, адже він просто має шикарний фініш і ідеально лягає на обличчя. Мій улюбленець
- Консилер 3в1. Інколи я використовую як тональний засіб, але в основному як консилер. Також буду купувати на постійній основі, затьмарив всі консилери світу
- Гель для брів, рідке мило, рідкий віск. Називайте як хочете, але брови у мене завжди гарні завдяки цьому гелю
- А от тінтуюча туш завжди приходить на допомогу для яскравих макіяжів, чи коли хочеться постояти біля дзеркала довше, нанести щось більше.
- Палетка з хайлайтером та контуром. Чи був хоч один день, щоб я не скористалась нею? Не було!
- Рідкі тіні. Я обрала їх на один з найважливіших днів в житті, на мої перші хрестини. І вони протримались увесь день не підвівши мене
- Олівчик для очей в шоколадному відтінку, який щодня красується на моїх очах. Рука тягнеться тільки до нього
- Ну і головний вибір нанесення-це пензлики, прекрасної якості за смішну ціну та спонжик, мого улюбленого кольору
Ось і все
Такий величезний (або дуже скромний, як для кого) набір засобів я підібрала для себе і заберу в літо.
Найуважніші помітять відсутність дечого
А саме spf крему) Його я придбаю згодом, поки я користуюсь залишками своїх кремчиків. Але в планах взяти спф від Mixtura. Він мені запав в душу, тож неподібно опиниться в моїй рутині
Що з засобів маєте ви, та що хотіли б спробувати?)
Обіймаю💌
Коментарі (0)