Lykova_Irina

Щітка-масажер для миття голови. Що це за звір та чи всім вона потрібна?

Щітка-масажер для миття голови. Що це за звір та чи всім вона потрібна?

Пару разів мені попадалася на очі така щітка, але не могла вирішити чи потрібна вона мені. Все ж, цікавість перемогла і нещодавно я її собі придбала.

Подібні щітки є різних видів. Відрізняються вони формою та розміром щітинок, ручкою для тримання, ну і кольором, звісно. Для себе обрала саме варіант, як на фото, бо мені він здався найбільш зручним.

Щітка зроблена із доволі якісного пластику ззовні та силіконових щітинок.

Ця щітка виявилася дуже зручною для тримання в руці. Вона не ковзає, навіть під душем, рука від неї не втомлюється. Форму з упевненістю можу назвати ергономічною, бо верх у щітки дугоподібний, що повторює форму долоні, а також ручка для тримання щітки встановлена під кутом, що робить процес користування комфортним.

Щодо ручки, мені все подобається. Але, якщо пальці мають товщину трішки більшу за середню, доведеться тримати щітку по-іншому, бо пальці можуть не поміститися під "піддашок" (козирьок) ручки.

Щітка має досить крупні та пружні силіконові щитинки у формі конусів. Їх діаметр в основі - приблизно 1 см, довжина - 1.5 - 1.7 см.

Щитинки пружні, але, разом з тим і досить м'якенькі, щоб не дряпати шкіру.

Більше за все я переживала, що ця щітка буде плутати мокре волосся. Але ні, вона його завсім не плутає та не видирає. Більше того, нею можна навіть розчісувати його в процесі миття.

Більше за все я переживала, що ця щітка буде плутати мокре волосся. Але ні, вона його завсім не плутає та не видирає. Більше того, нею можна навіть розчісуватт його в процесі миття.

Коли я отримала цю щітку, першою поспішила нею скористатися моя 5-річна донечка. Вона була в захваті від неї, особливо від масажу голови, який можна робити цією щіточкою.

Потім протестували і ми з чоловіком і всі залишилися в захваті від неї. Нею можна робити масаж, корегуючи інтенсивність, який самостійно руками зробити зовсім не просто. А ось цією крихіткою - легко!

Дівчата, особливо, хто бореться з випадінням волосся, прямо рекомендую звернути на неї увагу.

Щодо використання щітки з ціллю миття волосся. З цим вона тех справляється на відмінно. Так, звичайно, можна мити голову по-старинці, руками (пальцями), але щіткою реально зручніше.

Чи потрібна вона всім? Напевно що ні, бо в принципі, без неї можна обійтися. Але з нею процес миття голови став більш комфортним і дієвим. А якщо ваші діти не люблять мити голову, то з цією щіткою все може змінитися в кращу сторону. У нас вийшло саме так, бо дитина тепер готова мити голову хоч кожного дня.