Масло для зміцнення тіла з неймовірним ароматом та про мої інші засоби цього бренду
Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter 🫘
З продукцією Palmer's я знайома вже багато років, це дуже популярний бренд із CША 🇺🇸
Спочатку я купувала їх крема для рук 🙌🏼, всі вони сподобалися мені та моєму чоловікові, особливо рятували в період Covid, коли напевно у всіх руки були пересушені санітайзерами, вони мають дуже насичені солодкі аромати, які досить довго тримаються на шкірі.
Тепер про героя мого відгуку, зміцнюючий масло для тіла Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter.
Властивості:
- зміцнює та підтягує шкіру, відновлює її пружність
- живить та зволожує, покращує еластичність, розгладжує текстуру
- підходить для зміцнення шкіри після схуднення або вагітності
- стимулює оновлення клітин шкіри, оздоровлює та регенерує
- зміцнює шкіру, роблячи її м’якою та ніжною
- має нежирний склад і швидко поглинається
- схвалено дерматологами
Склад:
- какао-масло — зволожує й пом’якшує шкіру, розгладжує згрубілу текстуру
- вітамін Е — діє як антиоксидант, покращує вигляд рубців та розтяжок
- колаген та еластин — надають шкірі пружності та зміцнюють її
- олія дерева ші — живить, глибоко зволожує та пом’якшує шкіру
- коензим Q10 — має оздоровчі та відновлювальні властивості, розгладжує
Пакування та зовнішній вигляд: Пластикова пляшечка 315ml 🧴, є зручний дозатор, я таке дуже люблю 😻
Крем білого кольору, середньої консистенції, не дивлячись на назву butter, на мій погляд це все ж таки не масло, а більше крем-лосьйон для тіла. Він достатньо швидко вбирається, не залишає після себе ні липкості ні жирності, ні плівки.
Аромат: У нього дуже насичений солодкий аромат какао🫘, є навіть щось таке шоколадне🍫, як Nutella🌰. Запах на шкірі тримається кілька годин. Тим, хто не любить солодкі або сильні аромати, може не сподобатися, ну а любителям солодощів як я, навпаки🫶
Допис про ще один мій крем для рук, від італійської 🇮🇹 фірми, з досить схожим ароматом https://club.makeup.com.ua/post/46176/
Використання: У мене немає якихось явних проблем з тілом у вигляді розтяжок, целюліту, дуже сухої шкіри, але і я впевнена що ні одні креми не позбавлять від розтяжок, що вже з'явилися, але може запобігти їх появі та покращити стан шкіри ☝🏼.
Мені сподобався склад і я знала про аромат цього засобу, так як у мене вже були креми для рук з ним, я брала його більше для профілактики та зводоження тіла. Також на засоби цієї фірми є дуже багато гарних відкугів на іноземних сайтах, від людей дійсно з проблемною шкірою.
Використовую його для тіла, особливу увагу приділяючи стегнам, ногам, животу та бюсту, так і просто як крем для рук. Завдяки зручному дозатору, проходячи повз тумбочки на якій він стоїть, завжди можна скористатися та побалувати свої ручки додатковим доглядом 👏🏼
Тим хто любить для літа 🌞 дуууже легкі текстури у вигляді лосьйону він може здатися трохи щільним, але я легко використовую його цілий рік, зазвичай у вечірньому догляді після душу 🛁
Мені цей засіб дуже подобається, шкіра після нього щільна, пружна, ніжна та ароматна 😋
Також на makeup я купувала дуже добре масло для обличчя Cocoa Butter Formula Skin terapy oil з шипшиною, воно було в скляній пляшечці 30ml з піпеткою, зараз makeup видалив це масло з сайту, не можу залишити на нього посилання, тому додала фото. Зараз на сайті э інше масло Palmer's Cocoa Butter Skin Therapy Oil Rosehip воно йде в більшому обʼємі і призначене для обличчя і тіла, його я не пробувала не знаю на скільки вони схожі, але те, що купувала я, було класне, можливо Palmer's вже зняли з виробництва те що я купувала і тепер новий дизайн і склад 🤷🏻♀ Також на makeup у продажу є інше масло для обличчя та тіла Palmer's Cocoa Butter Skin Therapy Oil With Vitamin E
Ще у Palmer's багато іншіх засобів з олією какао для тіла, серед яких є засоби для вагітних
🤰Зволожувальний крем для бюсту Palmer's Cocoa Butter Formula Bust Cream
🤰 Масажний лосьйон від розтяжок Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks
🤰 Масажний крем від розтяжок Palmer's Cocoa Butter Formula Massage Cream for Stretch Marks
🤰 Заспокійливе масло для тіла Palmer's Cocoa Butter Formula Soothing Oil
🤰 Тверде масло від розтяжок Palmer's Cocoa Butter Formula Tummy Butter for Stretch Marks
🤰 Крем для бюсту для годуючих мам Palmer's Cocoa Butter Formula Nursing Butter
Коментарі (0)