СПФ! Який обрати?
Порівняю різні спф креми для обличчя та підкреслю плюси та мінуси кожного. Покажу текстуру у відео.
На ринку багато сонцезахисних кремів і буває складно обрати не орієнтуючись в цій темі. Хочу розказати про декілька засобів, якими користувалась особисто і можу їх порівняти.
Всі креми кардинально різні, відрізняються текстурами, цінами та країнами виробниками.
З текстурами кремів можете ознайомитись в цьому відео.
Хочу розпочати з крему українського виробника Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face 50+.
Це бюджетний крем, його середня ціна 130 грн. Свого часу я використала не одну баночку. Детальний відгук можете прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/4778/
Якщо коротко описати:
- консистенція комфортна, легко розподіляється, не вибілює шкіру
- мінус для м оєї комбінованої шкіри крем жирнуватий
- не конфліктує з макіяжем
- при попаданні в очі дуже пече, тому навколо очей наносимо обережно
- моя оцінка 8/10
Другим розглянемо захисний зволожувальний крем FarmStay Green Tea Seed Moisture Sun Cream SPF50
Це корейський кремчик, середня ціна 240 грн. По констстенції він густий але розподіляється легко. Для мене він має величезний недолік - він дуже вибілює обличчя! Ти його розподіляєш по шкірі, а він малює білі полоси туди-сюди ще й скочується з часом. Попадаючи на брови - залишаються білі крупинки. Короче бавилась я з ним довго але приборкати таки не змогла і до кінця не використала. Міксуючи з попереднім кремом могла його хоч якось наносити.
Тому моя оцінка 3/10
Наступним буде флюїд з вітаміном С для захисту обличчя SPF 50 L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid
Про всю лінійку в тому числі про даний флюїд робила відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/19546/
Країна ТМ: Франція, зроблено в: Німеччина.
Середня його акційна ціна 500 грн. Цей флюїд прекрасний, для декого була не комфортна його рідка консистенція але мені навпаки дуже вона сподобалась. Легко і швидко розподіляється по шкірі, ніяких проблем з нанесенням! Ніяких білих слідів! Чудовий комфортний сонцезахист з приємним ароматом, використала до останньої краплі!
Оцінка 10/10