Ірина 🦋

Дезодорант який справді позбавляє від поту

Дезодорант який справді позбавляє від поту

Раніше я уникала таких засобів, вважаючи їх не дуже корисними для організму. Я не страждаю на гіпергідрозом, але у мене є кілька речей з такої тканини, що навіть якщо спітніти зовсім трохи, під пахвами з'являються зрадливі темні плями. Для експерименту я купила мініатюру Biotrade Odorex Deo Antiperspirant Spray на 5мл, вирішила що використовуватиму лише перед тими днями, коли захочу одягнути цей одяг.

Формула антиперспіранта ефективно блокує надактивні потові залози, запобігаючи розвитку бактерій, що викликають неприємний запах. Засіб не впливає на терморегуляцію тіла, завдяки чому є абсолютно безпечним. Його можна використовувати для захисту від поту в зоні пахв, долонь та інших ділянок тіла.

Особливості Biotrade Odorex Deo Antiperspirant Spray:

✅ формула з потужним антибактеріальним комплексом для захисту від росту бактерій, які викликають неприємний запах;

✅ містить гліцерин, що перешкоджає сухості та стягнутості шкіри;

✅ не порушує терморегуляцію;

✅ не залишає на одязі сліди;

✅ може застосовуватися підлітками як перший антиперспірант із максимально безпечною дією.

Використання: Це перший мій антиперспірант з тривалою дією. Наносила його перед сном, на вимиті та добре просушені пахви 2-3 розпилення. Головне в день коли будете використовувати антиперспірант не голити пахви, і не наносити якщо є якісь пошкодження шкіри. Спочатку мені здавалося що засіб без запаху, але як то я понюхала відразу після розпилення, запах у нього є, дуже хімічний якийсь, але чути це тільки в першу хвилину, потім від тіла цього аромату немає 🌬️

Після нанесення у мене не було жодних негативних реакцій, не пекло, не щипало, без почервоніння і лущення шкіри. Жодних слідів на одязі в якому сплю теж не було. Один раз тільки після нанесення був дуже легкий свербіж, але в той день було жарко, і мені здається пахви були дуже сухими 💧

На ранок я змила засіб з пахв і мене нічого більше не турбувало.

Я наношу не як рекомендується 3 дні поспіль, а тільки 1 вечір, мені цього достатньо десь на 5-6 днів, пахви залишаються сухими, запаху теж не має ( хоча в мене і без цього засобу запах поту практично відсутній), навіть в час активних занять спортом, вони повністю СУХІ!!! 👍

Думаю такий антиперспірант відмінний вихід для людей, які страждають на гіпергідроз і комплексуючий через цю проблему, або для тих випадків, коли вам потрібно виглядати на всі 100% та бути впевненою у своєму зовнішньому вигляді ☺️

P.S. ❗️Хочу наголосити на рекомендаціях виробника щодо застосування ще раз, всі використання дезодоранту у мене проходили відмінно, без будь-яких наслідків, крім останнього разу, коли я ввечері поголила пахви і забувши про це нанесла дезодорант! Він щипав і викликав свербіж протягом години точно. Плюс наступного дня від поту він не допоміг, хоча завжди мені вистачало 1 застосування, я ніколи не використовувала його 3 дні поспіль. Так само легка сверблячка під пахвами тривала ще близько декількох днів 😡 Зараз він у мене закінчився, повторюватиму ще, але не забуватиму про рекомендації!

Також у Biotrade є засіб у вигляді кулькового дезодоранту Odorex Deo Antiperspirant Roll-On

Допис про мої інші засоби Biotrade https://club.makeup.com.ua/post/32448/

Допис про антиперспірант Amway https://club.makeup.com.ua/post/43307/

Вкладыши в одежду для защиты от пота Viabeauty, для тих хто побоюється використовувати антипреспіранти з тривалим захистом

• Антиперспірант тривалої дії для чутливої ​​шкіри Etiaxil Antiperspirant Treatment Sensitive Skin Armpits Roll-On мій огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/68164/
  • Антиперспірант тривалої дії для нормальної шкіри Etiaxil Antiperspirant Treatment Normal Skin Armpits Roll-On
  • Антиперспірант-лосьйон тривалої дії для нормальної шкіри рук та ніг Etiaxil Antiperspirant Treatment Normal Skin Lotion Hand/Foot
  • Антиперспірант тривалої дії DryOn
  • Антиперспірант Perspirex Antitranspirant Roll-on Original
20 травня, 2024
Ірина 🦋
20 травня, 2024