krutoguuz

М'яке відлущення це добре чи погано?

Цю маску я давно хотіла спробувати, бо дівчата її дуже нахвалювали. І мені було дуже цікаво затестити. Вловила я її за супер класну ціну, щось біля 100 грн.

Колір, текстура, аромат:

Маска має текстуру гелевого збитого крему, але не дуже щільного. Вона досить легко розприділяється по обличчю. Колір маски ніжно рожевий, а аромат кокосовий. Дуже приємний, не хімічний.

Дія: маска на основі протеази, вона діє дуже м'яко, маско може викликати легесеньке почервоніння, але без печіння. Шкіра після дуже приємна на дотик, м'якесенька, зволожена.

Як виглядає на шкірі: можа побачити на 1 фото знизу, на шкірі вона виглядає прозорою.

Як шкіра виглядає після: можна побачити на 2 фото знизу, шкіра ніби підсвічена зсередини та наповнена.

Висновок:

Класна маска для людей, які не люблять ензимні пудри. Але не забувають про відлущення шкіри. Вона на свою ціну взагалі - скарб! Бо воно дуже м'якенка та дієва.

Рекомендую її спробувати хоча б раз)

Вона не буде вам видаляти чорні цятки і тд, вона відлущує ороговілий шар. Тому не вимагайте від продукту, те чого він не вміє. А краще складіть собі правильну схему догляду або зверніться до спеціаліста за допомогою.

Користувалися цим продуктом?

22 травня, 2024
krutoguuz
22 травня, 2024