Анастасія Фоміна

Кремові румʼяна на кожен день

Не так давно я відкрила для себе дуже важливий штрих у макіяжі-це нанесення саме кремових румʼян.Як на мене формат кремових румʼян краще підходить в повсякденному макіяжі.Тому побачивши новинку від бренду Bogenia в наявності на Makeup я одразу замовила собі на тест.І от вони у мене .

Почнемо з відтінку-у мене відтінок 02 Cherie.Я б назвала його нейтральним та більш універсальним.Це персиково -рожевий відтінок,такий собі ідеальний,але не надто блідий нюд.Особисто мені такі відтінки ідеально підходять в макіяжі як обличчя так і наприклад губ.

Пакування у румʼян мені сподобалось,вони йдуть у форматі стіку,це зручно,бо не треба видавлювати з баночки і боятися ,що вони можуть протікати як рідкі наприклад.

Наношу я їх на обличчя двома способами:або переношу на руку,а потім набираю пензликом,або одразу на обличчя трохи і тушую спонжем.

Румʼяна мають більш таку матову текстуру,вони більш сухі.Румʼяна досить пігментовані,їх багато наносити не треба,тому вони доволі економні у використанні.

Тушуються вони теж особисто в мене без проблем,єдине,що я помітила,що можуть трохи розмазувати тональний крем,якщо він є.

Щодо стійкості можу сказати,що на моїй схильній до жирності шкірі вони тримаються добре весь день навіть без закріплення пудрою.

Загалом я залишилась задоволена цими румʼянами,навіть думаю замовити собі ще модний барбі рожевий відтінок😅

26 травня, 2024
26 травня, 2024