мій ідеальний колір во лосся!
я доведу чому мій колір волосся, буде підходити майже усім, бо він ідеально підходить до всього!
я маю темно каштанове волосся від народження і думаю що такий колір ідеально мені підходить. для яскравості я додала просто освітлені пасма (усі ми жінки хочемо щось зробити з волоссям) тому це чисто тішить мене маленьку забаганку)
тож давайте я поясню, чому вважаю цей колір ідеальним:
1. такий колір майже усім підходить по кольоротипу очей, шкіри і тд.
2. простіше підібрати одяг, аксесуари бо майже завжди прекрасний метч.
3. колір дала мені природа, тому я думаю, що це найкращий колір, який мені може підійти.
4. такий колір виглядає доглянутим і "дорого". так само і з макіяжем, будь який підходить і буде виглядати доречно.
5. також такий колір гарно виглядає на сонечку, в зачісках можемо побачити більше об'єму, структурованості, чіткості (локони то особливо показують)
6. перед фарбуванням не потрібно робити освітлення, тому він не шкодить так сильно і з цього випливає доглянутість і догляд.
7. такий колір потребує менше догляду, ніж яскраві кольори, блонд і тд.
8. якщо фарбувати в мій колір, то можна знайти купу підтонів на будь який смак, холодний - теплий, жовтий - попелятий, рожевий - фіолетовий.
9. легкий у фарбуванні. не потрібно сидіти довго в кріслі, платити купу коштів за тонування, догляд, фарбу.
10. як би сильно не хотілось яскравих кольорів, то дивлячись на себе з моїм кольором і ніколи не проміняю, він ідеальний в усіх сенсах!
щодо макіяжу, я вважаю, що мені подходить більшість. люблю стрілки, яскраві акценти та контуринг зараз в мене це найголовніше, обожнюю робити скули, бо моє волосся ідеального підкреснює і робить обличчя більш струнким і рельєфним.
p.s. прікріплю фото до нещодавнього походу до салону)
Коментарі (0)