Універсальний крем від Sisbela для вікової шкіри.
Коли тобі за 30, то шкіра вимагає особливого антивікового догляду, хоча перші зморшки я помітила давно і не бачила нічого постидного, щоб взяти крем, який спрямований на відновлення і підтримку молодості, просто з віком догляд все ж стає інтенсивнішим.
Крем знаходиться в красивій баночці голубого відтінку з матового скла.
А сама баночка розташована у великій коробці і виглядає це-наче перлина, посеред ракушки.)
Він досить добре насичує шкіру, тому використовую в літній період ввечері, зранку ж на шкірі досі відчутне зволоження. Крем надає шкірі легке, здорове сяйво, не залишаючи липкості чи жирності. Він наче огортає і захищає ваше личко.
Фото шкіри після нанесення тонера, без крему.
Нанесла зовсім трішки крему. Розхід в нього економний.
Знайти хороший крем за 500 гривень не просто, але користуючись ним біля тижня часу бачу ефект:
- Шкіра гладенька, сяюча і пружна.
- Крем дуже добре її насичує і зволожує, дійсно ідеальна антивікова формула.
- Зморшки не так кидаються в очі, вони заповнені і більш розгладжені.
Мене дуже підкупив склад, справжній вінігрет, відчуття, що тут можна знайти всі необхідні компоненти, адже для моєї проблемною шкіри, яка схильна до акне, тут теж їх поклали:
В складі є гіалуронова кислота, яка насичує шкіру і втримує вологу.
Метилсиланолу маннуронат, доречі другий в складі- захищає шкіру від вільних радикалів, сприяє омолодженню, має протизапальну і регенеруючу дію.
Сквален- має пом'якшувальні, бактерицидні властивості.
Алое вера- протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру.
Два види нуклеотидів(Гідролізована ДНК і РНК)- які ведуть боротьбу зі зневодненням,значно посилюють функціональну активність клітин шкіри, виробляючи колаген і захищаючи клітинну мембрану від вільних радикалів і окисного стресу, позитивно впливаючи на щільність шкіри, а також захищають ДНК клітин від руйнівного впливу окисного стресу.
Ретиніл пальмітат-має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.
Сечовина- забезпечує зволоження та живлення клітин шкіри.
Саліцилова кислота-відомий компонент для лікування акне.
Сам склад однозначно доводить, що крем несе собою омолоджувальний ефект.
Я вважаю цей крем хорошою знахідкою для вікової шкіри. За свою вартість він перевершив себе однозначно, крім того зараз діє хороша акція 🥰
Коментарі (0)