#MetalDetox #Testmakeupclub
L'Oreal Professionnel "Metal Detox"💕
Всім привіт, сьогодні ділюсь своїми враженнями, про нову лінійку для волосся від L'Oreal Professionnel "Metal Detox".
В гарному та стильному пакетику мене чекали:
- Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору
- Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору
- Листівка де була інструкція щодо послідовності використання всіх засобів
Тож почнемо 1 крок!
Це пре-шампунь, ніколи раніше таким засобом не користувалась. Тож для мене він новий, і кажу одразу не зрозумілий.
Спосіб застосування від виробника:
- Розділіть вологе волосся на 2 секції. Нанесіть по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, в залежності від довжини волосся.
- Розподіліть по всій довжині та кінчикам, емульгуйте 1-2 хвилини до утворення легкої піни.
- Розплутайте волосся.
- Не потребує додаткового часу, миттєва дія. Не змивайте.
- За методикою шарування нанесіть шампунь Метал Детокс поверх пре-шампуню–догляду, вспіньте та змийте.
Текстура - "густа водичка", дуже легко наноситься на вологе волосся та добре розподіляється. В контакті з водою, дає ледь помітну піну.
Аромат - дорогий парфум, відчуваються квіткові ноти та багато цитрусу, аромат однаковий у всіх засобах. Дуже мені подобається, залишається на волоссі на довго, відчуваю його на другий день.
Якщо у лінійці Absolut Repair Molecular аромат більш насичений, та більш чоловічий, то тут повне задоволення, не відмовилась би, якщо б знайшла такий парфум!