SPF 50+ СОНЦЕЗАХИСНИЙ ФЛЮЇД від LOREAL Anti-UV REVITALIFT CLINICAL
Засіб з лінійки з вітаміном С
Давно планувала зробити огляд на цей засіб і саме зараз в літню пору це дуже актуально! Засоби від Loreal я отримувала на тестування.
Iphone каже, що сьогодні за вікном індекс УФ -4 , помірний і варто захищатися від сонця, я притримуюсь рекомендацій.😉
Отож сонцезахисний флюїд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid, SPF 50+, 50 мл. Цей засіб містить вітамін C, який захищає шкіру від фотостаріння, дії вільних радикалів та інших шкідливих чинників довкілля, надає їй природного сяяння. Vitamin E посилює антиоксидантну дію. Гліцерин і гіалуронова кислота підтримує водний баланс.
Нам обіцяють, також що флюїд :
- Підходить для чутливої шкіри.
- Надійно захищає від ультрафіолетових променів.
- Запобігає старінню шкіри, появі пігментних плям і зморщок.
- Водостійка формула.
- Має легку консистенцію та швидко поглинається.
- Не залишає білої плівки та липкості на шкірі.
- Продукт не тестували на тваринах. А його ефективність доведена дерматологами.
- У мене досить чутлива шкіра. Можу сказати, що на обличчі відчувається засіб комфортно.
- Після очищення шкіри , я тонізую шкіру і тоді наношу цей сонцезахисний засіб, уже без зволожуючого крему.
- Засіб досить рідкий тому краще наносити відразу на обличчя, а не на пальці.
- Досить легко розподіляється та справді не залишає білої плівки, має глоу фініш.
- На моїй шкірі трішки липне, захищає досить добре, важливо перед використанням не забути потрусити сам флакон.
- Щодо ступеня захисту, у мене не було випадку, коли я отримала опіки на сонці з цим захистом, проте не забувайте слідкувати за рівнем індексу - УФ!
Усім чудового літнього сонячного дня, girl! ☀️
From Lily, with LoVE!💔
Коментарі (0)