Найкращий гель для брів?
оглянемо, протестуємо та порівняємо Essence Make Me Brow 06 Ebony
в попередньому огляді [https://club.makeup.com.ua/post/41901/] я ділилась сумним досвідом з одним з гелів від наших виробників і мій пошук продовжувався.
цей засіб я купувала в Німеччині (до речі, в них немає тестерів і заборонено відкривати косметику, яка навіть не запечатана в плівку :))) на питання "а як підібрати відтінок?", нам відповіли "купляєте і пробуєте") і яке чудо, що така раптова покупка мені підійшла!
Плюси і плюси:
+ я шатенка і колір 06 підійшов ідеально
+ чудовий обмежувач, який гарно знімає рештки продукту
+ зручна маленька щіточка (хоча мені подобаються великі), яка профарбовує і дрібні волосинки
+ укладає бровинка до бровинки та тримається до кінця дня!
+ є відчуття "корочки", але це мені дуже подобається і саме по цьому відрязняю гарний гель від поганого
+ має часточки, які ніби дорощують брови, що теж зручно
подивимось ближче і порівняємо
варто сказати, в мене жорсткі брови, які постійно дивляться вниз і дійсно в цьому випадку підійдуть не всі гелі, але хочу звернути увагу на фото в колажі, де після гелю Essence Make Me Brow вони всі дивляться в гору, укладені роздільно, а не як з попереднім гелем який склеював їх в не ясно що (колаж з 2ма фотографіями тому приклад) і дійсно тримається цілий день!
для підтвердження, що він мені дійсно подобається, показую, що придбала його вдруге :) правда шкода, що гель доступний тільки з доставкою з Європи, а в фізичних магазинах ніколи не бачила саме 06 відтінку.
які ще гелі порадите, схожі на цей? і який взяти на огляд?
Коментарі (0)