Ніацинамід для волосся?!
Я щиро захоплююся цим засобом
Привіт)
Мабуть кожна з нас має засоби від випадіння волосся або хоча б раз в житті точно таким користувалася) Я теж борюся за кожну свою волосинку і обожнюю засоби по догляду за волоссям.
Тому ділюся своєю знахідкою ❤️ В мене є сироватки з ніацинамідом для обличчя і я ними користуюся постійно , а ось спрей для волосся з ніацинамідом я побачила таке вперше. Навіть не знаю чи є щось подібне від інших брендів
Отже спрей для волосся від Sue для шкіри голови з ніацинамідом (себорегуляція, укріплення)
Застосування: я чесно поставила собі ціль користуватися щоденно на протязі 3х тижнів. Наносила кожний вечір не залежно від миття голови , бо спрей абсолютно не жирнить волосся , він по консистенції як водичка , має приємний аромат.
💎Тепер про результат: шкіра голови стала менше жирніти , волосся довше залишається чистим . На скронях де є маленькі залисинки з'явилося банато "антенок". Випадіння стало менше , але я ще добавила масаж шкіри голови щіткою
Загалом я задоволена спреєм і тим що його можна наносити на чисте волосся і не потрібно змивати , тому точно Рекомендасьйон ❤️
Коментарі (0)