Аналог Benefit?
Яскраві губи та свіжий румянець одним продуктом
Більшість з нас чули про знаменитий тінт від Benefit, признаюсь, я давненько до нього приглядалась та все ж не придбала і тепер не шкодую! Адже тепер маю класний тінт від бренду Pastel, який майже на 1000 грн дешевше.
Не буду робити голосних заяв, що це точний аналог адже особисто не тестувала Benefit, проте бачила безліч оглядів на нього і розумію, що за своїми властивостями тінт Pastel дуже близький і виконує ті самі функції та надає аналогічного ефекту😊
Про продукт
Виробником заявлено, що це тінт для губ та щік. Я його так і використовувала. Він має стійку формулу та підходить для всих типів шкіри.
Упакування естетично красиве. Скляна баночка, зручний аплікатор.
Аромат дуже приємний, мені схожий на хімозну малинку, дуже приємну і солоденьку💖
Використання
З цим тінтом все максимально просто і без заморочок. На фото колаж з демонстрацією яскравого ефекту.
У мене у відтінку Лоліта, як бачите він рожевий.
Наношу його на чисті сухі губи, в такій кількості, як мені подобається. За консистенцією він, як водичка. Досить швидко всотується. Потім я притискаю серветку, щоб прибрати залишки і готово!
Губи за відчуттями залишаються ніби сухі, як і були але вже з яскравим пігментом.
Яскравість та насиченість можна регулювати, як подобається, наносячи товстіший чи тонший розтушований шар. До того ж, думаю, тінт може проявлятись трошки різними відтінками, через власний пігмент губ.
Зверху я люблю нанести звичайний бальзамчик або гігієнічну помаду. Так отримую красивий ефект і комфорт.
Також іноді покриваю затінтовані губи олійкою для скляного ефекту.
Не раджу…
… розтушовувати тінт пальчиками. Для губ краще візьміть на допомогу серветки або вушні палички, якими акуратно можна розтушувати контур (доречі, можна зробити ефект зацілованих губ💋). А для нанесення тінту в якості рум’ян краще скористатись пензликом.
Такі поради даю, бо вперше наносила все пальцями, і все чудово вийшло, але пальці також стали рожевими😂 і такими залишались пару годин доки не відмились.
Стійкість
Пре-крас-на!!! На губах тінт залишається яскравим, через пе рекуси/прийоми їжі колір тьмяніє але рожевий пігмент залишається ще довго, майже цілий день.
Використання в якості румян
Тінт дає красивий напівпрозорий румянець, не розїдає тон, легко тушується. Мені подобається використовувати його на губи та щічки, оформлювати як зазвичай брови та фарбувати вії і все - чудовий літній образ!
Висновки
Можу рекомендувати цей продукт, він підійде як дівчаткам (особливо які полюбляють корейські мейки) так і абсолютно всим іншим! Моя мама дуже зацінила тінт, для неї це взагалі була косметична новинка😁
Також дуже вигідна ціна для засобу 2 в 1, особливо зараз за акцією 195 грн🔥
Коментарі (0)