Anna_feerie

Незаплановане тестування через травму

Той випадок, коли не було наміру тестувати маску, але обставини склалися інакше 😆. Сьогодні мій "маленький" псинуль так хотів, щоб я пішла його гуляти, що туцьнув лапкою по обличчю, паралельно збільшивши мені губи та додавши позначку росомахи на підборіддя)).

Воно одночасно і боляче, і дуже смішно, адже на мої крики малий одразу реагує таким виразом мордочки та намагається миритись, що на нього неможливо ображатись).

Губи боліли найбільше, на щастя, подряпав не до крові, алевони добряче почервоніли і виник набряк. І тут я зрозуміла: треба брати лимони та перетворювати їх в лимонад, а саме - вважатиму, що це чудова можливість протестувати масочку для губ, яка вже дуже давно чекає свого часу)).

Тканинна маска взагалі призначена для зволоження губ, проте в моєму випадку вона була як швидка допомога😁. Лекало зроблено з тканини на кшлалт марлі, щедро просоченої есенцією з ароматом вишні (щоправда, запах доволі хімозний як на мене).

Розмір маски величезний, але для мене це виявилось ідеальним, бо ще вистачило на підборіддя з червоними слідами від кігтів). Тож я її наліпила це диво і сіла чекати 15 хвилин, як зазначено на пакування (насправді, трохи довше, бо вона все ще залишалась вологою, а мені не хотілось, щоб приємне охолодження зупинялось)).

У складі гіалуронова кислота, пантенол, гліцерин та пропанедіол - тобто зволожуючі та заспокоюючі компоненти, які корисні для ніжної шкіри губ.

Після зняття маски (до речі, вона не має якогось неприємного присмаку, що радує), мої губи стали виглядати дуже зволоженими та більш однотонними, травмовані ділянки вже не такі сині і в цілому по відчуттях більше нічого не пекло та не боліло).

Не знаю, наскільки необхідні такого роду продукти у звичайному житті, бо якщо вуста непроблемні, ви маєте хороший зволожувальний бальзам і не схильні по сильною сухості або тріщин - то в принципі можна обійтись і без неї. Але якщо сухість іноді вас турбує (або ж вас турбує пухнастий бешкетник), то дуже зручно мати про запас таку рятівну косметичну штучку, я однозначно придбаю собі ще, бо в нас такі "ексцеси" трапляються доволі часто)).