Нарешті я знайшла якісну матову підводку
Привіт любі 💕
Я обожнюю стрілочки, коли є на то час, тож мені завжди цікаво спробувати якусь новеньку підводку, щоб текстура і кісточка підійшли і ніщо не могло зіпсувати ітак не простий процес профарбовування стрілки.
Тут доречі саме пензлик, він тоненький і короткий, тому промальовувати стрілки дуже зручно і швидко.
Лишні ворсинки не стирчать, кінчик не зачіпається і не гнеться, коли ми його витягуємо чи навпаки запихаємо в флакон.
Текстура у підводки матова-прематова, саме таку я шукала.
Підводка доволі пігментована і рідка, з нею важко наробити білих пробілів на стрілочці.
Вона виглядає доволі насиченою, проте будь-яка матова підводка коли засихає не буде супер-чорною, це вже більше питання до глянцевих текстур.
Впринципі мені вистачає глибини кольору від неї.
Підводка добре тримається, я ходжу пів дня, все гаразд, на довше оцінити не можу, бо далі змиваю макіяж.
Вона не тріскається, не розмащується і не перебивається на верхню повіку, також її легко нашаровувати.
Тому, якщо ви досі в пошуку ось такої супер-матової підводки рекомендую спробувати Pastel, вона дійсно справляє враження якісного продукту за доволі помірну ціну.
Коментарі (0)