Ідеальне комбо д ля щоденного догляду за волоссям
На огляді шампунь щоденний м‘який «Очищення та зволоження» та та кондиціонувальний бальзам для волосся "Зволоження та відновлення". Очистити, не пересушуючи та ніжно зволожити, надавши м‘якості! Враження на нормальному типі шкіри голови і пористому волосс
З настанням літа і шаленої спеки хочеться частіше відчувати свіжість і чистоту волосся, тому цю процедуру я повторюю частіше.
І якщо на щодень чи разу у два дні, то хочеться обрати щось доволі універсальне, м‘яке і зручне у використанні. Так мій вибір впав на Soika.
Шампунь щоденний м‘який «Очищення та зволоження» - очистити і не пересушити!
Шампунь випускається у флаконі із зручним дозатором - помпою. Його об‘єм складає 300 мл.
Ціна дуже гарна, бюджетна 🔥
Цей шампунь має доволі рідку консистенцію, без забарвлення.
Через це він доволі НЕекономний у використанні. Майже не піниться, а точніше починає легко утворюватися піна лише під час другого нанесення.
Аромат надзвичайно приємний трав‘янисто-солодкуватий. Мені майже вся продукція Soika пахне цукерками, фруктовим зефіром, загалом ну дуууже смачно 🤤
Особливості складу
❌ без силікону
❌ без парабенів
✅ для всіх типів волосся
✅ є сульфати для гарного очищення
Активні компоненти:
💧гідролат арніки - добре кондиціонує волосся, стимулює його зростання, корисна проти лупи та від випадіння волосся
💧біотин - запобігає випадінню, робить волосся більш блискучим і пружним, стимулює волосяні фолікули
💧 гідролат гамамелісу - живить та зволожує шкіру, заспокоює та тонізує, зменшує подразненн, активізує мікроциркуляцію
💧 кератин - поліпшує структуру волосся, надає візуального блиску, пружності
💧 морські водорості - усуває лупу, перешкоджає ламкості, покращує кровообіг і насичує шкіру мікроелементами
💧 комплекс вітамінів, що загалом поліпшує здоров’я волосся
Тож можна помітити, що склад направлений на зволоження, заспокоєння і збереження волосся від випадіння, його укріплення, захист від ламкості й нормалізації ліпідного обміну.
Як він очищає?
Як я згадувала вище, шампунь доволі рідкий, а при першому нанесенні майже не вспінюється. При другому з’являється трохи піни. Пов'язано це з його безульфатним складом.
Шампунь гарно промиває шкіру голови, немає відчуття до скрипу, але близько до нього. Волосся по довжині теж м‘яке і не пересушене, це відчуваю ще під час змивання шампуню.
Стосовно тривалості чистоти, то вона у мене незмінна.
Аромат, якість промивання, гладке і НЕ пересушене волосся після - це все про м‘який щоденний шампунь.
Зі своєю прямою функцією він справляється гарно, хоч і безсульфатний)) На моїй схильній до лупи шкірі голови працює чудово, не викликаючи неприємностей.
Ох, а аромат, про нього готова говорити довго 🤤
Кондиціонувальний бальзам для волосся "Зволоженн я та відновлення"
Бальзам також випускається зі зручним дозатором-помпою, що однозначно є перевагою, бо це так зручно!
Однак його об’єм менший і складає 200 мл.
Ціна супер-смачна, а набором ще вигідніше 😉
Він має дуже гарну гелево-кремову текстуру середньої густини. Він не рідкий, не тече, але і не є дуже щільним. Таке на часте використання мені дуже подобається, адже волосся ніколи не б уде переобтяженим.
Аромат знову ж таки у стилі бренду: солодкий фруктовий, наче смачний сік із дитинства. Дуже подобається! На волоссі після миття також ще відчувається, але недовго.
Особливості складу
Містить:
💧 арніку - кондиціонує волосся, надає блиску й еластичності
💧 вітаміни - допомагають впоратися з різними проблемами - від надмірної пухнастості і тьмяності до кінчиків, що січуться
💧гамамеліс - надає природного блиску, сяяння та гладкості
❌ без силіконів
❌ без парабенів
✅ має нейтральний рівень рН 5,4, що не буде шкодити волоссю навіть при щоденному використанні
Враження від бальзаму 💙
Мені дуже спо добалася легка текстура й приємний аромат, що трішки затримується на волоссі.
Завдяки цій легкості бальзам не переобтяжив моє тонке волосся. Він надав йому блиску, гладкості і м‘якості. Думаю, це помітно і на відео, наскільки воно м‘якеньке.
Кондиціонуючий бальзам гарно приборкав пухнастість. Волосся виглядає живим і здоровим.
Чудовий варіант на кожен день!)
Ось такі два засоби для щоденного очищення і зволоження волосся я спробувала. Вважаю, що вони вартують уваги кожної 💙 Щиро раджу спробувати)
Коментарі (0)