Purito: пінка з центеллою та зеленим чаєм
Purito From Green Deep Foaming Cleanser
Привіт! Як чудово, що більшість брендів мають мініатюри, щоб мати змогу розпробувати продукт. Сьогодні мова піде про досить популярну пінку бренду Purito - для мʼякого та дбайливого очищення.
Я люблю такий формат пінок, які мають порхату пінисту текстуру, адже якщо їх не вспінювати та нанести на пару хвилин тонким шаром [майже як маска], получається більш глибоке очищення. Такого плану у мене засіб від Lebelage з вугіллям, на постійному повторі. Пінка чудова як для другого етапу вмивання після гідрофільної, так і для самостійного глибокого очищення шкіри. Не на кожен день, але ось це моє улюблене відчуття чистоти зі скірп-скріпом. Схожу знайшла ще з чайним деревом від A'pieu. І по текстурі дана пінка від Purito максимально до них схожа! Але, щось пішло не так... 👀
Властивості та склад
Пінка підходить для всіх типів шкіри, зокрема для чутливої. Йде без віддушки, що не маловажливо. Тюбик зручний в експлуатації, має відкидну кришку на защолку. Єдине, що тюбик почав потріскувати. Можливо через те, що продукту стало мало і засіб почав підсихати 😁
Склад: AQUA,SODIUM COCOYL ISETHIONATE, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, BUTYLENE GLYCOL, COCO-BETAINE, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, POTASSIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-67, POTASSIUM COCOATE,CENTELLA ASIATICA EXTRACT, CITRIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT, DISODIUM EDTA, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, PERILLA FRUTESCENS LEAF EXTRACT, SODIUM ACETATE
Наче, нічого такого незвичайного. Є пару екстрактів: центелла, зелений чай та трішки антиоксидантів.
Текстура та враження. Висновок
Вспінювати я її не пробувала; бо не люблю таким бавитись. В мене нормальна шкіра, тож від такої мʼякої піни я результату не відчуваю.
Текстура повітряна, я її називаю порхато-пінопластовою 😄 Аналогічна є у вищезгаданих Lebelage i A'pieu; проте вони справді гарно очищують та дарують моїй шкірі відчуття свіжості. Не можу сказати це ж саме про дану пінку від Purito. Вона для мене надто мʼяка та делікатна. І навіть якщо я потримаю її на обличчі 2-3 хвилини, вона не даватиме мені ефекту скріп-скріп. Повнорозмір купляти не буду. Вражень негативних не склала, але й в захваті я також від неї не залишилась.
Думаю, пінка підійде для проблемної та чутливої шкіри, для тих, кому потрібно мʼяке та дбайливе очищення. Можна застосовувати як в ранішній, так і вечірній рутині.
Гарних вам вихідних та не [дуже] спекотної погоди! 🌬️
Коментарі (0)