Пінк а для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam
Вау-пінка
Коли моя подруга попросила підібрати пінку для вмивання для жирної шкіри, я без сумнівів порадила пінку від Joko Blend, тому що вже пробувала їх пінку для сухої шкіри з гіалуроновою кислотою та була приємно вражена.
Її склад:
Water, Jasmine Flower Water, Sodium Olyvoyl Glutamate, Coco Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Jojoba Oil Glycereth-8 Esters, Camelia Sinensis (Leaf) Extract, Ethylhexylglycerin (and) Phenoxyethanol, D-Panthenol, Citric Acid, Parfum.
Композиція очищувальних компонентів доволі схожа на пінку для сухої шкіри, за винятком Jojoba Oil Glycereth-8 Esters (в пінці для сухої шкіри Coconut Oil Glycereth-8 Esters). Пінка містить гідролат жасмину та екстракт зеленого чаю, відомий антиоксидант та протизапальний агент, за зволоження під час вмивання відповідають сорбітол та гліцерин. Є ароматизатор.
Пінка була захищена від відкриття плівкою, також вона має додаткову деталь, яка запобігає випадковому натисканню. Об’єм 150 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття. Можна користуватись пінкою зі щіточкою або зняти її, якщо щіточка заважає.
Мої враження:
Пінка приємно пахне свіжістю, аромат штучний, унісекс, може сподобатись як жінці, так і чоловіку, піна густа, наче добре збита, на фото перший натиск, далі виділяється більша кількість піни, одного повного натиску мені більш ніж вистачило для обличчя та шиї. Промити силіконову щіточку після використання зайняло лічені секунди: вона легко знімається і швидко споліскується.
Тип моєї шкіри комбінований, піна ретельно очистила шкіру від себуму на жирних ділянках, щоки лишились не пересушеними, пори також очистились дуже добре, все ж для комбінованого типу шкіри я б зупинилась на пінці для нормальної шкіри з муцином равлика, яку я ще не пробувала, на літо, та, можливо, спробувала б пінку з гіалуроновою кислотою взимку, а ця пінка з зеленим чаєм добре підійде власницям шкіри жирного типу або сухої себопрофіцитної шкіри, яка одночасно виділяє надлишок себуму та є при цьому зневодненою. Сподіваюсь, власниця жирної шкіри, який передбачалась ця пінка, лишиться задоволена, хоча пінка така чудова, що я в цьому впевнена :)
Коментарі (0)