Joly:Lab | Brow Tweez
Мій новий помічник - професійний пінцет для брів
Свій старенький пінцет я забрала у мами років, мабуть, ще 12 тому, і весь цей час користувалась ним.
Він ще не зовсім поганий, але звичайно ж, що маленькі волоски майже не захоплює і в більшості своїй він просто «обламує» стрижень волосу, а не висмикує його разом із цибулиною.
Я не дуже сильна у виборі пінцетів (можу обрати хіба що для нарощення вій, бо я майстер в минулому 🤪), тому дуже довго не знала, який же взяти.
І тут зʼявився новий бренд Joly:Lab (який належить до всім відомого концерну PROCARE😉),потім і у клубі я прочитала багато позитивних відгуків саме на цей пінцет.
Пінцет справді якісний - він легенький і дуже ергономічно лежить в руці.
Що відрізняє цей інструмент поміж інших - так це те, що він виготовлений із медичної неіржавіючої сталі. Тобто пінцет можна дезінфікувати навіть холодною обробкою і не боятися корозії.
Також стулки пінцету заточені вручну - завдяки цьому вони ультратонкі та гострі, добре захоплюють волосинку.
У мене давно не було таких приємних відчуттів від користування пінцетом) зазвичай лише нерви, бо мій не захоплює малесенькі волосинки 🥲
Завдяки матовому покриттю пінцет не вислизає з рук при роботі.
Для дуже допитливих - ширина робочих крайок: 2,8 мм;
довжина інструмента ~93 мм.
Окрім коробочки, пінцет також додатково захищений силіконовим ковпачком - це зручно, адже коробка викинеться, а от ковпачок продовжить захищати стулки пінцету.
В роботі інструмент дуже приємний - він захоплює навіть тонкі, пушкові волосинки (перевірено над верхньою губою 🤭). Також він точно захоплює навіть рандомний волосок зі скупчення.
При цьому сам процес висмикування волоска не доставляє особливого болю, як наприклад зі старим пінцетом.
Я постійно чихала в плакала в процесі вищипування брів, але з пінцетом Joly:Lab ця процедура стала не такою мукою для мене і доставляє тепер менше дискомфорту, ніж було раніше.
Тому якщо ваш пінцет вже старенький і йому пора на пенсію - візьміть до уваги саме цей💜 Так, він не надто бюджетний, але дуже якісний, завдяки чому пару років він точно прослужить.
А якщо ще і бережно до нього ставитись та дбати про інструмент, можливо навіть більше пари років)
Коментарі (0)