Daria_makeuplover_

Гідрофільна олія scinic

Гідрофільна олія scinic

Саме такі засоби для очистки шкіри від макіяжу та забружнень були введенні в Кореї тому я віддаю перевагу корейським брендам у виборі гідрофільноі олії

Тепер поговоримо про плюси та чи є недоліки)

1. Зручна приємна упаковка, з легкістю можна видавити необхідну кіллькість засобу
  2. Запах дуже приємний апельсиновй, не пересушує шкіру)
  3. Текстура як у олії, для ефективного користування потрібно сузми руками нанести на сухе обличчя, потім намочити руки та масажувати обличчя та змити вашою звичною умивачкою
  4. Гарно змиває косметику ( навіть стітйку) та не тільки, я користуююся олією навіть коли не було макіяжу у вечірній рутині)
  5. Не викликав висипів, це дуже важливо особливо з оліями так як багато камедогенних!
  6. Склад великий)).
    Water, PEG-8 Glyceryl Isostearate, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Cyclohexasiloxane, PEG-32, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Alcohol Denat., Carnitine HCl, Ascorbic Acid, Biotin, Niacin, Folic Acid, Tocopherol, Thiamine HCl, Pantothenic Acid, Retinyl Palmitate, Riboflavin, Citrus Aurantium amara (Bitter Orange) Flower Water, Lippia Citriodora Water, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Water, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Citrus Unshiu Fruit Extract, Camellia Oleifera Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Підсумую, мені цей засіб сподобався, дійсно ефективно змиває макіяж та не викликає висипів))))

Чи використовуєте ви гідрофільну олію чи інші засоби для очищення?)))