#testmakeupclub
У четверг отримала подарунок від MUC засоби від Rimmel, увесь тиждень їх тестувала і можу поділитись враженнями.
Тональна основа Kind&free moisturizing tint foundation
Вигляд
Упаковка виконана у приємному блакитному кольорі. Обьєм 30 мл, але на вигляд здається меньше, зручно буде з ним подорожувати, не займе багато місця. Упаковка зроблена з перероблених матеріалів, що не може не радувати♻️
Відтінок крему 10 Rose Ivory
Консистенція
Крем досить рідкий тому треба бути обережним при натисканні, коли вирішила подивитись на віддтінок і надавила на тубу вилилось досить багато засобу. Консистенція не тонального крему, а радше флюїду.
Аромат
Не має яскраво вираженної віддушки, що не може не тішити в таку спеку.
Склад
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Trimethylsiloxysilicate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sodium Chloride, Zinc Oxide [Nano], Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Hydrogenated Trilinoleate, Stearalkonium Bentonite, Silica, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Mica, Propylene Carbonate, Tocopherol, Panthenol, Sodium Benzoate, Triethoxycaprylylsilane, Chlorphenesin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methicone, Pantolactone, Bht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)].
Особливості:
- Активні компоненти алое вера, вітамін Е, antioxidanter.
- SPF немає для літньої пори це мінус.
Враження
Відтінок спочатку здався мені світлуватим, але потім колір наче підлаштувався під мою шкіру і у результаті вийшло гарно.
Текстура легенька і тому наноситься тональний засіб навіть у спеку приємно, немає відчуття маски. Я нанесла пальчиками, а потім розтушувала спонжем.
Серьйозні недоліки шкіри не перекриває, але це і так зрозуміло бо це тінт. Колір обличчя гарно вирівнює. Шкіра сяє зсередини.
Я у захваті від результату, шкіра на вигляд зволоженна та сяюча. Якщо вам подобається glowy skin наче ви щойно повернулись з пляжу то цей засіб вам її зробить. Я навіть не могла подумати що цей засіб мені так сподобається, але на літо це must have.
Консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer
Вигляд
Консилер має об‘єм 10 ml, на вигляд він просто гігантський, у мене є консилер від Maybelline Fit me то у порівнянні цей консилер набагато більший, мені здається ним взагалі можна все обличчя затонувати, недаремно засіб називається Multi-Tasker.
Флакон прозорий, кришечка зроблена в металевому дизайні.
Сам аплікатор виглядає доволі великим, пухнастим і з заглибленням всередині, продукт наносити зручно.
Консистенція
Кремова та рідка як у більшості консилерів. На перший погляд текстура здається щільною, але при нанесенні цього не відчувається.
Аромат
Має легкий косметичний аромат, майже не відчувається
Склад
AQUA/WATER/EAU, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ACRYLATES CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, BORON NITRIDE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, TRIBEHENIN, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LECITHIN, LAURETH-7, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, TRIHYDROXYSTEARIN, CHLORPHENESIN, PROPYLENE CARBONATE, XANTHAN GUM, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, SILICA, SODIUM PCA, UREA, LAURETH-30, SODIUM DEHYDROACETATE, TREHALOSE, HEXYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-51, CAPRYLYL GLYCOL, TRIACETIN, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].
Особливості:
- водостійкий
Враження
Консилер у відтінку 025 Rose Ivory, відтінок світлий з рожевим підтоном, оскільки я ховаю влітку обличчя від сонця відтінок мені підходить і дуже подобається.
Консилер дуже гарно перекриває синячки та недоліки, оскільки у мене маленька дитина і я дуже частно не висипляюсь то для мене це дуже велика перевага.
При нанесенні консилер швидко застигає тому тушувати треба бігом, але тушується він добре.
У складки не забивається, навідміну від Fit me, а з моєю жирною шкірою це трапляється часто.
Оскільки консилер водостійкий змиваю я його в два етапи, спочатку міцеляркою, а потім гелем для вмивання.
Взагалі по текстурі цей засіб звістно більш важка артелерія, він не на кожен день, а на якесь свято або як SOS засіб після недосипу. Хоча можливо через цю спеку він здається важкуватим, а взимку може буду користуватись ним кожного дня.
Консилер не сушить шкіру і не підкреслює недоліки. Він 100% поселиться в моїй косметичці на ряду з Fit me
Туш Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara
Вигляд
Туш знаходиться у флаконі приємного блакитного кольору, вона із однієї лінійки з тональним флюїдом. Щіточка тоненька, гарно можна промалюіати війки. Щітка на 100% виконана з волокон на біологічній основі.
Аромат
Для мене туш має доволі сильний аромат якихось рослин
Склад
Aqua/Water/Eau, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire De Candelilla, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-6 Distearate, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Glycerin, Polyglyceryl-10 Myristate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Arginine, Phenethyl Alcohol, Biotin, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Iron Oxides (CI77491, CI 77492, CI 77499)].
Особливості:
- Не містить мінеральних масел та ароматизаторів
- Один із акстивних компонентів є олія ши та біотин що прискорює ріст вій
Враження
Оскільки у мене нарощені вії тестування ми провели на мамі. У мами прямі і недовгі вії як і в мене, це ми програли в генетичну лотарею🤪
Туш гарно профарбовує війки, кісточка зручна, трохи подовжує їх,але не підкручує.
Протягом дня не осипається.
Взагалі приємна базова туш на кожен день, війки не склеює, змивається дуже легко, я провела щіточкою по руці щоб подивитись колір і змила все потім милом за один рух буквально.
Але поціновувачам сценічного ефекту і водостійкості раджу придиватись до іншої туші.
Для мене взагалі косметика Rimmel стала таким приємним відкриттям, коштує бюджетно, а якість дуже гарна.
Хочу тепер спробувати і інші продукти, дівчатка діліться враженнями що варто ще спробувати у цього бренду.
Коментарі (0)