#testmakeupclub
RIMMEL London. Ділюсь враженнями💙
Дуже вдячна MUC за можливість користуватися цими продуктами. Я вже встигла протестувати їх. Тому давайте знайомитись з ними ближче ❤️
Почну з того, що мені сподобалось найбільше
💙Туш для вій Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara
Косметологи бренда Rimmel розробили туш, яка порадує всіх прихильників екотрендів! Це їхня перша екологічно чиста туш, яка надає об'єм і довжину вій до 36 годин. Тепер ви зможете створювати улюблені мейкапи на будь-який випадок без шкоди природі й тваринам. Цей б’юті-продукт на 100% веганський і не містить слідів жорстокості. Під час носіння цієї туші вії мають не тільки гарне візуальне оформлення, а й отримують живлення завдяки маслу ши й біотину в складі.
💙Особливості Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara:
- щіточка на біологічній основі, виготовлена зі 100% біологічних волокон;
- на 99% складається з інгредієнтів натурального походження;
- стійко тримається під впливом води;
- подовжує і підкручує вії, надає їм інтенсивного кольору;
- зволожує волосинки, надає їм еластичності, захищає від зовнішніх шкідливих впливів;
- не містить ароматизаторів, мінеральних олій.
Те, що вона є екологічною та з приємним складом - мені дуже сподобалось.
Вона класичного чорного пігментованого кольору. Щіточка для мене виявилася дуже зручною, нею легко профарбовувати кожну вію. На початку щетинки коротші, далі стають довшими. Обмежувач у ній чудовий, продукту на щіточці достатньо саме для комфортного нанесення. Має незначний запах, як і у більшості туш.
Гортай фото далі, щоб побачити як виглядає на віях. ➡️
Вона не відбивається під час нанесення на верхню повіку, профарбовує чудово, без комків, рівномірно. Також мені подобається помітний ефект розділення. Також великим плюсом для мене було те, що під час змивання міцелярною водою, вона не розмазується як більшість тушей. Тобто змивається легко, без розводів.
На рахунок стійкості водою не встигла перевірити, але підозрюю, що з нею вона не сильно дружить, адже так просто змивається. Протягом дня тримається добре, стійка. Якщо дуже спекотно, то може дещо осипатись. В звичайні дні із цим проблем немає. З усього набору подобається найбільше.
💙9,5 / 10
💙Тональна основа Rimmel's Kind and Free Skin Tint Foundation
Тональна основа Rimmel's Kind and Free Skin Tint Foundation створена для створення гладкої однорідної основи. Легка формула, що стирає видимість недоліків, забезпечує прозоре покриття. Суміш вітаміну E, провітаміну B5 і алое вера зволожує шкіру, роблячи її гладкою та вологою.
Тональний крем ідеально підходить для природного макіяжу, він допомагає домогтися рівного тону і текстури. Складається з 77% натуральних інгредієнтів.
💙Відтінок 10 ROSE IVORY
Я побоювалась, що не підійде колір, але він добре підлаштовується під шкіру. Тому з цим проблем не виникло. На літо це супер варіант. Пакування не протікає. Дуже легенька текстура, навіть водяниста, розтікається. Комфортна. На обличчі не відчувається. Наносила спонжем, але думаю навіть пальцями вийде достойне покриття. Вона не щільна, не перекриває якісь недоліки. Просто вирівнює загально тон обличчя. Спочатку підкреслював текстуру шкіри, але з часом, після вбирання, стає краще. Не стягує, не сушить, а навпаки зволожує. Має більш сяючий фініш.
Гортай фото далі, щоб побачити як виглядає на шкірі. ➡️
💙8/10
💙Консилер для обличчя Rimmel The Multi-Tasker Concealer
Створіть свій бездоганний макіяж із рідким мультифункціональним консилером The Multi-Tasker Concealer від бренда Rimmel. Він візуально освітлює темні кола під очима та надійно маскує дрібні недосконалості. Завдяки спеціальному великому м'якому аплікатору із вбудованим резервуаром косметичний продукт можна рівномірно нанести не лише на проблемні ділянки, але також на всю поверхню обличчя.
💙Особливості The Multi-Tasker Concealer від бренда Rimmel:
- високопігментована формула;
- легка нежирна консистенція;
- рівномірно розподіляється по поверхні обличчя і добре піддається розтушовці;
- адаптується до тону шкіри;
- освітлює темні кола під очима та маскує дефекти епідермісу;
- вирізняється чудовою стійкістю;
- забезпечує епідермісу інтенсивне зволоження протягом 24 годин.
💙Відтінок 25 ROSE IVORY
Пакування як і в більшості консилерів. Щіточка велика, для мене це було трохи незвично, але на використання не впливає. Має приємну легку віддушку. Він досить щільний, має середнє перекриття. Також його треба швидко тушувати, бо він починає підсихати на обличчі. З синячками справляється добре. Мінус в тому, що він підкреслює сухість, впадинки, зморшки на обличчі, пори. Він западає в рельєф, тому шкіра повинна бути зволоженою перед нанесенням. Також мені не підійшов саме цей відтінок, виявився занадто рожевим. Тому враження неоднозначні.
💙6/10
А як Вам ці 3 продукти? Діліться своїм враженням? 💙
Коментарі (0)