Аромат 2024 року, який просто напо вал !
13PERFUMES "Good Karma"
2024 рік по сумісності з українським Бредом 13PERFUMES порадував нас виходом унікальної нішевої НОВИНКИ ! Дівчата , тримайте гаманці при собі , такого аромату ви ще не зустрічали !
Початкові Ноти
Свіжість аромату одразу відчувається завдяки інжиру, італійському лимону, абрикосу та альдегідам. Апельсин, бергамот, водяні ноти, зелені ноти, м'ята, цедра грейпфруту, цитрон та чорна смородина додають яскравих і соковитих акцентів. Початок вибуховий і приголомшливий 🤤
Ноти Серця
Серце аромату розкривається незвичайними нотами коріандру, листя фіалки, насіння моркви, ревеню, тархуна, троянди та чорного перцю. Ці інгредієнти надають аромату глибини та багатства, настільки багатогранно і неповторно це звучить, що складно описати !
Кінцеві Ноти
Завершують цю чарівну композицію амбрета, амброксан, дубовий мох, карамель та опопанакс. Вони додають аромату тепло та м’які, солодкі відтінки, котрі по вщуханню серцевих нот тендітно обволокують шкіру .
Особисті Враження та Відчуття від Аромату
Мої враження від цього аромату надзвичайні. Це унікальний парфум, якого я раніше не відчувала. Він поєднує в собі вишуканість і благородність, залишаючи на шкірі ноту розкоші та неповторності😍
Серед усіх ароматів, які я пробувала, цей виділяється своєю складністю та гармонійністю. Його складові розкриваються поступово, наче розпускаються квіти. Це не просто парфум, це справжнє мистецтво в пляшечці💃🏻
Високоякісні нішевi аромати з квітковими та цитрусовими нотами створюють незабутнє відчуття. Це справжня розкіш, яку варто відчути хоч раз у житті. Незалежно від настрою чи пори року, такий аромат завжди буде доречним і внесе нотку елегантності у ваш буденний образ 🔥
Коментарі (0)