ANN_DI

Антивікова сироватка з гіалуроновою кислотою, що заповнює зморшки від L’Oréal

Знаєте, як це буває: у мами на поличці стоїть якийсь таємничий флакончик, і рука сама тягнеться спробувати, що ж там за диво-засіб. От і я одного разу вирішила перевірити мамину вікову сироватку. І що ви думаєте? Вона мені настільки зайшла, що тепер я замислилася, може, я просто дуже мудра для свого віку? 😅

Ну а насправді, я вирішила дослідити це питання, і зрозуміти, підійде вона для молодої шкіри.

Так ось:

Так, на молоду шкіру можна використовувати вікову сироватку. Розглянемо основні моменти, виходячи з інгредієнтів сироватки:

Склад сироватки:

• AQUA / WATER: Основа будь-якого косметичного продукту.
  • GLYCERIN: Зволожуючий агент, підходить для всіх типів шкіри.
  • HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID: Регулює pH, що може бути корисним для підтримки кислотно-лужного балансу шкіри.
  • SODIUM HYALURONATE: Солі гіалуронової кислоти, відмінний зволожувач, підходить для молодої шкіри.
  • DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE: Пептид, який може мати антивікові властивості, зокрема зменшення зморшок.
  • DISODIUM EDTA: Консервант, безпечний у помірних концентраціях.
  • SECALE CEREALE SEED EXTRACT / RYE SEED EXTRACT: Екстракт жита, може мати заспокійливі властивості.
  • ASCORBYL GLYCOSIDE: Стабільна форма вітаміну C, підходить для освітлення та антивікового догляду.
  • PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL: Емульгатор, який може бути корисним для зволоження.
  • PENTYLENE GLYCOL: Зволожуючий та розчинник.
  • BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL:Парфумерні інгредієнти та консерванти, можуть викликати подразнення у чутливої шкіри.
  • CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL: Консерванти, безпечні в малих кількостях.
  • PARFUM / FRAGRANCE: Ароматизатор, який може бути подразнюючим.

Переваги використання вікової сироватки на молодій шкірі:

1. Зволоження: Гліцерин і гіалуронат натрію допоможуть зволожити молоду шкіру.
  2. Профілактика: Антиоксиданти, такі як вітамін C, можуть допомогти запобігти передчасному старінню.
  3. Вирівнювання тону: Вітамін C може освітлювати шкіру та зменшувати пігментацію.

Тому вона ідеально підходить моїй шкірі ❤️