Ірина 🦋

Лосьйон-активатор з гіалуроновою кислотою

Я дуже люблю альгінатні маски, і знала про те, що є лосьйони-активатори, якими можна їх розводити замість води або разом з водою, давно хотіла спробувати такий засіб, щоб зрозуміти чи справді буде якась різниця.

З французьким брендом 🇫🇷 La Grace знайома завдяки саме їхнім маскам, серед яких були й альгінатні, кому цікаво, внизу допису залишу посилання на мої відгуки про ці маски La Grace, які мені вдалося спробувати 😉

Лосьйон-активатор La Grace Activateur Lotion Hyaluron сприяє швидкому всотуванню і кращому засвоєнню активних інгредієнтів дбайливих косметичних продуктів. Засіб не порушує оптимального рН-балансу епідермісу, делікатно заспокоює й ефективно зміцнює його.

Він виготовлений на основі гіалуронової кислоти, яка перешкоджає процесам зневоднення шкіри, підвищує її пружність і еластичність, підсилює природний опір несприятливим факторам навколишнього середовища. Лосьйон сприяє вирівнюванню мікрорельєфу і кольору обличчя, зменшує видимість дрібних зморшок, нормалізує перебіг обмінних процесів. Він добре тонізує і чудово освіжає.

Зовнішний вигляд: Прозора пластикова пляшечка зі зручною кришечкою фліп-топ. Обʼєм флакону 200ml. Лосьон прозора рожева 💗гелева рідина.

Аромат: Легкий косметичний.

Лосьйон я встигла використати поки що тільки 1 раз ось з цією альгінатною маскою https://club.makeup.com.ua/post/46266/ тому пізніше ще доповню цей допис, спробувавши його з іншими масками. Розводити лосьйоном можна не тільки альгінатні маски, але й інші порошкові або просто використовувати його соло. Маски можна розводити повністю активатором, але тоді буде звичайно велика витрата, але я спробую такий варіант теж, щоб зрозуміти для себе різницю в ефекті від застосування.

Також можна розводити разом з водою, у співвідношенні 50:50. На мою маску потрібно було 50-60 мл води, я розводила в співвідношенні трохи менше, мені здається десь 20мл активатора і 40мл води. Точно не скажу, тому що мої ваги заглючили, коли я додавала активатор 🥴

Що я помітила відразу, що маска загуснула не так швидко як завжди, а трохи повільніше. Зазвичай маски від Joko Blend я встигаю нанести рівномірним щільним шаром на обличчя і на шматочок шиї,і вже залишок маски в мисці починає застигати, наношу його вже шматками. Цього ж разу маску використала всю до кінця і вона не встигла почати застигати. Це була одна з головних причин з якої я хотіла спробувати активатор, тому що читала, що з ним маска більш пластична і не так швидко схоплюється.

Так само мені здалося що і зволоження шкіри після маски було трохи все ж таки більше ніж зазвичай.

Я ще потестую засіб і доповню свій відгук про нього. Поки мені все подобається, і відчуваю, що почну купувати 💰цей засіб на постійній основі.

А ви маєте досвід із такими лосьйонами-активаторами для масок?