Vikulyk

Оце так знахідка для інтимного життя

Буває, що нам іноді важко відразу розслабитись , і лубрикант необхідна штука для прелюдій , адже допомогає відразу настроїтись на хвилю. Також не варто забувати, що це наше здоров'я і комфорт.

Лубрикант від In. Tumno доволі бюджетний, але класний! В складі тут багато натуральних компонентів, також є гліцерин.

Я не являюсь противником гліцерину у складі лубрикантів чи будь-де, повірте я колись страждала молочницею, і коли не використовувала лубриканти взагалі, вона мене мучила просто так, але вже давно на щастя не приходить.

Після використання лубрикантів з цим компонентом у мене нічого не повернулось, а насправді цей компонент є якісним та перевіреним, проте вирішувати кожен має сам. Тим паче його тут менше 1%, головне, то ph засобу. Просто я уточнювала у виробника, чи не буде в мене якихось наслідків І все супер.

Загалі характеристики:

• Зручний гігієнічний дозатор.
  • Лубрикант повністю прозорий, без аромату.
  • Він на водній основі, але вміру густий, з рук не стікає.

Враження від використання:

• Насправді я користуюсь ним щоразу і однозначно від процесу отримую більше задоволення, без відчуття дискомфорту, сухості І тертя.
  • Він довго працює, проте, якщо діло затягнулось можу поновити, спираюсь на відчуття.
  • Мені подобається, що лубрикант лягає не дуже жирним і липким шаром, його не забагато на поверхні шкіри, ба більше: навіть на руках він вбирається, проте, де треба виконує функцію сповна. Зручно, що не потрібно надовго переривати процес і бігти мити руки.
  • Також рідина не скочується, не хлюпається під час процесу (не знаю як це правильно сказати).

Ось так сьогодні вирішила поділитись дійсно кайфовим продуктом, який полегшує життя і яким я користуюсь постійно, бо дбаю про свій комфорт і здоров'я. Вважаю таку тему доволі важливою, і раптом що, то відкиньте якийсь сором і спробуйте, бо воно того варте.)