Iryna Koval

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Трапляються моменти, коли ми робимо покупки, не задумуючись ні на хвилину, і знаєте, іноді це варто кожної копійки, адже цей вибір робить нас щасливими. Сьогодні я хочу поділитися своїми б’юті-скарбами саме з декоративної косметики, які, можливо, і не найдорожчі у моїй косметичці, але без сумніву найдорожчі для мого серця.

54 - Boy

Ця помада – справжній мастхев у моїй косметичці. Вона поєднує в собі ідеальний баланс між зволоженням і кольором. Відтінок Boy – неймовірно ніжний, ідеально підходить на кожен день, додаючи губам природного блиску та легкого відтінку.

Ця палетка – справжній скарб для створення сяючого образу. Вона має все: відтінки для хайлайту та рум’ян, які легко змішуються і підлаштовуються під будь-який тон шкіри. Обожнюю використовувати хайлайтер навіть для щоденного макіяжу, як на мене саме цей засіб додає свіжості та легкості образу.

669 Soft Cashmere

Ця палетка – втілення елегантності і розкоші. Відтінки нейтральні, але водночас насичені, чудово підходять як для денного макіяжу, так і для вечірнього образу. Вона завжди допомагає мені створити ідеальний погляд та доповнити образ.

Коли косметика стає не просто продуктом, а джерелом натхнення, вона перетворюється на справжній скарб. Кожен з цих засобів для мене – це не просто елемент макіяжу, а прояв моєї індивідуальності та стилю. І памʼятайте, справжня розкіш – це не завжди про ціну, а про ті відчуття, які вона дарує.

16 серпня, 2024
Iryna Koval
16 серпня, 2024