Hrystja_

Сухий шампунь Shenko

Сухий шампунь Shenko

Shenko - це український сімейний бренд натуральної косметики, основне завдання якої спрямоване на вирішення проблем ламкості, сухості, поганого росту волосся.

Тут використовують максимально натуральний та дієвий склад: білки, ліпіди, олії, вітаміни, екстракти.

Недавно я вже розповідала про сухий шампунь іншого бренду, який мені абсолютно не підійшов.

Тому було дуже цікаво спробувати сухий шампунь від цього бренду. Хоча б для порівняння.

Сухий шампунь Shenko
Сухий шампунь Shenko

В нього неймовірний запах...як тільки я відкрила коробку, одразу почула, як класно він пахне...ніби переносить в квітучий сад. Тут і жасмин, і троянда. В складі ще є глина, масло ши. Запах, до речі, зберігається після мтття до наступного дня.

Він дуже класно намилюється, дає достатньо піни.

Класно очищає і промиває волосся. І взагалі його не сушить...саме цього я боялася, і такий ефект не отримала від попереднього.

З шампунем Shenko волосся гладке, легко розчісується.

Волосся вимила, висушила, як зазвичай.

Що помітила: в мене зʼявився обʼєм. Напевно за рахунок того, що волосся стало більш міцніше. Шампунь дає дуже правильне обтяження, зачіска зберігає форму. Блиск теж присутній.

А ще, за рахунок того обʼєму і міцності в мене зачіска довше зберігає свіжий вигляд, волосся не прилипає до лоба, утворюючи жирні пасма.

Цей шампунь дуже сподобався, по всіх параметрах. Він виправдав мої очікування.

Саме таким я собі уявляла класичний сухий шампунь.

А ще зрозуміла, що якщо спочатку щось не підійшло, головне не розчаруватися в цьому, а шукати дальше.

Тепер я здається знайшла "той самий" свій сухий шампунь.